.

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21/04/2021

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :










Η ώρα των πληρωμών: Η ΑΑΔΕ στέλνει στους φορολογούμενους τον «λογαριασμό»
των επιστρεπτέων προκαταβολών


Τελείωσε η περίοδος χάριτος για τις καταρρακωμένες από την οικονομική πανδημία επιχειρήσεις, καθώς το ΥΠΟΙΚ αποφάσισε να ζητήσει πίσω τις πολυδιαφημισμένες «επιστρεπτέες προκαταβολές». Η βαριά άρρωστη Οικονομία πάντως ΔΕΝ μπορεί να ανακάμψει με κίβδηλες ενέσεις ρευστότητας, αλλά μόνο με γενναίο κούρεμα οφειλών των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών που έχουν γονατίσει από την οικονομική δυσπραγία.

Big Brother η ΑΑΔΕ: Διασταυρώσεις σε όλα τα έσοδα θα κάνει η Εφορία στις Φορολογικές δηλώσεις

Στην περίπτωση που εντοπιστούν διαφορές μετά τις διασταυρώσεις που πραγματοποιούνται, οι φορολογούμενοι κινδυνεύουν με πρόστιμο με την κατάθεση της τροποποιητικής δήλωσης…
Με λίγα λόγια κάτω από το μικροσκόπιο της εφορίας θα τεθούν όλες οι κινήσεις λογαριασμών των φορολογούμενων σαν ένας άγρυπνος «μεγάλος αδερφός» στις τσέπες των πολιτών !!!

Οδηγός Επιβίωσης : Οι τρεις παγίδες των φετινών δηλώσεων που οδηγούν αυτόματα σε έλεγχο

«Παγίδες» κρύβουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις, καθώς θα περιλαμβάνουν προσυμπληρωμένα ποσά από διάφορες δαπάνες που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι το 2020. Εφόσον από την σύγκριση προκύπτει «αρνητικό» ισοζύγιο, εφόσον δηλαδή το άθροισμα των δηλωθέντων εισοδημάτων και εσόδων δεν καλύπτει το άθροισμα των συνολικών πραγματικών και τεκμαρτών δαπανών διαβίωσης, οι δηλώσεις των φορολογουμένων θα παραπέμπονται για έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates