.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15/04/2021

 


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :











Βουλιάζουμε στα Χρέη και η Κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπατά τους πολίτες !!!

Σύμφωνα με το «Δελτίο Μηνιαίων Στοιχείων Γενικής Κυβέρνησης» που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών στις 6 Απριλίου 2021, η επιδείνωση των Δημοσίων Οικονομικών κατά τη διάρκεια του 2021 είναι δραματική και ανεξέλεγκτη.
Συγκλονιστική είναι η διαπίστωση ότι το δημόσιο χρέος της κεντρικής κυβέρνησης από 374 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2020 αναρριχήθηκε στα 380,1 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2021 ! Δηλαδή, σε χρονική περίοδο μόλις δύο μηνών το δημόσιο χρέος σημείωσε περαιτέρω αύξηση 6 δισ. ευρώ. Το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) από 225,2% τον Δεκέμβριο του 2020 ανέβηκε στο 232,5% τον Φεβρουάριο του 2021!! Υπόψη ότι σχεδόν το σύνολο του χρέους είναι εξωτερικό δημόσιο χρέος. Αυτό το τερατώδες δημόσιο χρέος, οι μελλοντικές γενεές Ελλήνων με αίμα και θυσίες θα κληθούν να το εξοφλήσουν στους ξένους πιστωτές. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός της χώρας με τα στελέχη του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου, δολίως παραπληροφορούν τους πολίτες για τις τρομακτικές εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας

Βαριές σκιές πάνω από την υπόθεση Siemens: Περίεργες φήμες για παραίτηση του Πρόεδρου της Δίκης, Εφέτη Ηλία Γιαρένη !!!

Διάψευση της Παραίτησης
Ο εφέτης Ηλίας Γιαρένης, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου της Siemens, διέψευσε τις πληροφορίες που τον έφεραν να είχε παραιτηθεί από το δικαστικό σώμα. Έτσι δήλωσε στην avgi.gr: «Διακατέχομαι από ανησυχία για τους στόχους και τον ενδεχομένως υποβολιμαίο χαρακτήρα της πληροφορίας αυτής, στην αναπαραγωγή της οποίας και στην προαγωγή της ως είδησης έχετε αστόχαστα μετάσχει».

Κραυγή αγωνίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο προς την Κυβέρνηση: Πάρτε άμεσα μέτρα για την τόνωση της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates