.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ;;; Ή ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ;;;
Καταλαβαίνεις τι γίνεται εδώ ;;; Ανακεφαλαιοποίησες Έλληνα φορολογούμενε τις τράπεζες και σε φτωχοποίησαν με τα μνημόνια για κάνει ο Λάτσης «επενδύσεις» και να κονομήσει με...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ !!!




Τι αποκαλύπτει το businessdaily.gr :


Με τη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας διευρύνεται το σχήμα των τραπεζών που θα χρηματοδοτήσουν το μεγάλο έργο του Ελληνικού. Όπως είχε γράψει το Business Daily: «Το μεγάλο ύψος των δανείων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ρίσκο της χρηματοδότησης έχει αυξηθεί σημαντικά με την πανδημία, φαίνεται ότι οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι θα ήταν σκόπιμο να διευρυνθεί η ομάδα τραπεζών που θα εμπλακεί στο project, ώστε να γίνει μια πιο ισορροπημένη κατανομή του κινδύνου».

Όπως ακούγεται, πάντως, η διοίκηση της Εθνικής, μόνο με ενθουσιασμό δεν μπαίνει στο project. Φαίνεται ότι υπήρξαν πιέσεις και επίκληση λόγων εθνικής ανάγκης, καθώς το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η κυβέρνηση είναι εμπλοκές και νέες καθυστερήσεις στο έργο. Έργο που, ούτως ή άλλως, λόγω μεγέθους και πολυπλοκότητας έχει πολλά να περάσει ακόμα πριν μπει για τα καλά σε τροχιά υλοποίησης.


Υπενθυμίζεται ότι Lamda Development και Eurobank – Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο του 2020 κατ’ αρχήν συμφωνία, σχετικά με τους βασικούς όρους χρηματοδότησης ύψους 879 εκατ. ευρώ (που μαζί με τον ΦΠΑ φτάνει τα 1,182 δισ. ευρώ). Ωστόσο για την ενεργοποίηση της συμφωνίας και τη σταδιακή εκταμίευση των κεφαλαίων υπάρχει μια μακρά λίστα προϋποθέσεων.

https://www.businessdaily.gr/epimonos-kipoyros/38162_o-patriarhis-ton-trapeziton-kai-i-eisodos-tis-ethnikis-sto-elliniko

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates