.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 05/02/2021

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :









Κάποια «μεγάλα κεφάλια» επιχειρούν να στείλουν στο αρχείο την δικογραφία για τα θαλασσοδάνεια ΔΟΛ-Ψυχάρη !!!

Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας ειδοποιήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος ηλεκτρονικά-τηλεφωνικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ότι για την δικογραφία ΕΓ 129-201131, η οποία αφορά τον περιβόητο δανεισμό του ΔΟΛ-Ψυχάρη υπάρχει διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και ανακριτή για το αν πρέπει πάει η δικογραφία στο αρχείο ή όχι και αν έχει κάτι να προσθέσει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος στην δικογραφία σε αυτό το στάδιο. Σχετική η πρόταση 259/21 και η υπόθεση που εκκρεμεί στο κτήριο 16 γραφείο 220. Στην απάντηση που έστειλε προς την αρμόδια Προϊσταμένη αναφέρει ότι το μόνο που μπορεί να προσθέσει, επιπλέον των όσων εξωφρενικών δήλωσε επίσημα ο εμπλεκόμενος επιχειρηματίας, των οποίων υπήρξε αυτήκοος μάρτυς αλλά και ερωτών, είναι η πίστη του ότι θα έπρεπε ήδη να εκτίει δικαστική ποινή! Όχι μόνο αυτός, αλλά και οι άλλοι που συνήργησαν μαζί του και άλλοι που διέπραξαν τα ίδια σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που εξελίχθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη και εκκρεμούν σε τρία επίπεδα μέχρι τον Άρειο Πάγο.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για όσους δεν διαθέτουν ισχυρούς προστάτες και «μεγάλες πλάτες»

Να σημειωθεί επίσης η πεποίθηση του Νίκου Νικολόπουλου ότι αν οι εμπλεκόμενοι δεν ήσαν αυτοί που ήσαν, το θέμα θα είχε λήξει προ πολλού με τρόπο που θα ικανοποιούσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Σε αντιδιαστολή αναφέρθηκε παραδειγματικά σε περίπτωση εντίμου υπαλλήλου της Εφορίας, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, που βάσει απλών κατηγοριών μεγαλόσχημων ελεγχομένων, ευρέθη ένοχος, χωρίς αποδείξεις και εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης. Προφανώς δεν είχε την δυνατότητα ούτε να προσλάβει γνωστό δικηγόρο και να αθωωθεί.

Ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε επίσης στην απάντησή του προς την κα. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας:

«…Όπως είναι γνωστό τοις πάσιν, τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια, έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές τέτοιες υποθέσεις με τεράστια ποσά και πανίσχυρους εμπλεκόμενους.
Σχεδόν όλες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, στο τέλος καταλήγουν στο αρχείο και είναι όχι μόνο ματαιοπονία, αλλά και κίνδυνος για όσους ρομαντικούς πιστεύουν στην ισοπολιτεία και ισονομία, έννοιες που αναγνωρίζονται μεν στην πράξη από ορισμένους δικαστικούς λειτουργούς, αλλά σε υποθέσεις επωνύμων και ισχυρών είναι σχεδόν πάντα ζητούμενες».

Οι Συστημικές Τράπεζες βασικά γρανάζια του βρώμικου συστήματος

Απαραίτητα εργαλεία οι τράπεζες, των οποίων και ο αριθμός των σκανδάλων και η εν ψυχρώ τέλεση εγκλημάτων δεν έχει προηγούμενο σε αυτού του τύπου της δημοκρατίες. Αυτές οι συντηρούμενες με κρατικό χρήμα τράπεζες, μία εκ των οποίων χωρίς αιδώ κρατικοποιήθηκε, αλλά παραμένει στα χέρια εκείνων που την οδήγησαν στην χρεοκοπία. Προφανώς για να συμβεί αυτό το ανοσιούργημα παραποιούν και πλαστογραφούν την πραγματικότητα. Αντιστάσεις θα έπρεπε να υπάρχουν από το χώρο της πολιτικής, των Μέσων Ενημέρωσης και της Δικαιοσύνης. Είναι δυστυχώς ελάχιστες και καταπνιγμένες από την δύναμη της "Διαπλοκής" και των "Νταβατζήδων".












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates