.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΤΟ LOCKDOWN ΜΕΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: Η επιβολή «σκληρού» lockdown στην Αττική και η ενδεχόμενη επέκτασή του στη Θεσσαλονίκη μετέβαλε τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς.

Με τα δικαστήρια να παραμένουν, πρακτικά, εκτός λειτουργίας ως τις αρχές Μαρτίου, δεν είχε, πλέον, νόημα το αίτημα του υπουργείου Οικονομικών για οριζόντιο «πάγωμα» των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης ως την 15η Μαρτίου. Ακόμη και αν επιστρέψουν σε πλήρη λειτουργία τα δικαστήρια, μέσα στον Μάρτιο (σ.σ. αμφίβολο), μέχρι να οριστούν δικάσιμοι, για τη σωρεία υποθέσεων μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, που έχει συγκεντρωθεί από το Νοέμβριο, θα απαιτηθούν μήνες.

Εξ ου και το ΥΠΟΙΚ επικεντρώθηκε, πλέον, στην οριζόντια προστασία πρώτης κατοικίας για όσους έχουν πληγεί από την πανδημία ως την 31η Μαΐου.

Τράπεζες και servicers αντιτίθενται στην παραπάνω οριζόντια ρύθμιση, ζητώντας να περιορισθεί η προστασία μόνο για τους ευάλωτους, οικονομικά, δανειολήπτες. Θυμίζουν, δε, ότι μπορεί να υπάρξει δέσμευση αυτοπεριορισμού των τραπεζών, όπως συνέβη το περασμένο Φθινόπωρο.

Αλλά η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates