.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ FUNDS ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



doValue: Ανοίγουν οι... δουλειές

Επεκτείνεται η doValue και πέραν της διαχείρισης δανειακών χαρτοφυλακίων της Eurobank.

Στις αρχές της βδομάδας ανακοινώθηκε νέα συμφωνία με τη Bain Capital για την αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου Kόκκινων Δανείων Icon, το οποίο προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα. Το χαρτοφυλάκιο περιέχει μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια, με συνολικές απαιτήσεις ύψους σχεδόν 2,6 δισ. ευρώ. Αποτελείται, κυρίως, από εξασφαλισμένα δάνεια μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, από περισσότερους από 1.500 οφειλέτες ανά την Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή έχει σημαντικό ενδιαφέρον και για έναν επιπλέον λόγο: Η εταιρία, της οποίας ηγείται ο Θ. Καλαντώνης, έχει διακηρυγμένο στόχο όχι να «στριμώξει» με κάθε τρόπο τους δανειολήπτες να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά να τους παράσχει «χείρα βοηθείας».

Να τους βοηθήσει, δηλαδή, να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους και να σταθούν στην αγορά με τις δικές τους δυνάμεις...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates