.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΤΑ ΜΜΕ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

 



Περσυνή μεν ως δήλωση αυτή του Τέλλογλου, αλλά πάντα διαχρονικό και επίκαιρο το θέμα των συντάξεων...


Ευάγγελος Παπούλιας


Άκου, λοιπόν, υπερτιμημένε κύριε, Τάσο Τέλλογλου, κάτι που δε σου επέτρεψε να μάθεις η ζωή σου μέσα στο τρίγωνο του Κολωνακίου της πολιτικής και της διαπλεκόμενης δημοσιοκαφρίλας.

Τα Ταμεία, στήθηκαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν εργαζόμενο.Οι εισφορές καθορίστηκαν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν εργαζόμενο, τα χρήματα τα κρατούσε το Κράτος χωρίς τόκο και χρηματοδοτούσε κάθε φορά δημόσια έργα για τα οποία η καφρίλα της δημοσιογραφικής συντεχνίας σου έγραφε πληρωμένους διθυράμβους.

Έτσι δούλευε για δεκαετίες το σύστημα.

Οι Κυβερνήσεις έκλεβαν τον ιδρώτα του εργαζόμενου κι εσείς γράφατε κολακευτικά σχόλια ακούγοντας τον ήχο του χρήματος που σας έσπρωχναν στις τσέπες σας.

Άκου απληροφόρητε, Τέλλογλου να μαθαίνεις.

Στις δεκαετίες που εργάστηκαν οι σημερινοί Συνταξιούχοι που τους προσβάλλεις παρά την ασχετοσύνη σου, κάθε χιλιάρικο που κατέθετες στην Τράπεζα στην αρχή της δεκαετίας, γινόταν δεκαχίλιαρο στο τέλος της.

Αν αυτοί οι Συνταξιούχοι που εσύ τόσο βάναυσα προσβάλλεις, είχαν την επιλογή να καταθέτουν στην Τράπεζα τις εισφορές τους, και να κάνουν ατομικά ασφαλιστικά προγράμματα, σήμερα θα περνούσαν όλοι ζωή και κότα.

Αν οι του εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη που τόσο λάτρεψες, δεν τους έκλεβε τα αποθεματικά με χίλιους δυο τρόπους, δε θα υπήρχε κανένας λόγος σήμερα να μη μπορούν οι εφτά στους δέκα να έχουν ένα χιλιάρικο στην άκρη.

Όταν το κωλοκράτος που τόσο πιστά στήριξες, με το αζημίωτο, έπαιζε τα λεφτά των Ταμείων στα κουρελόχαρτα που ονομάζατε όλοι "ομόλογα", εσύ, την άλλη μέρα, με το αζημίωτο, έγραφες πόσες φορές υπερκαλύφτηκε το κουρελόχαρτο.

Αν, παρόλ' αυτά, δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, είναι που είσαι ένα εμπαθές, αμόρφωτο και αργυρώνητο οργανακι.

Βγάλε, λοιπόν, το σκασμό, αμόρφωτε, ανίκανε και απληροφόρητε πληρωμένε κονδυλοφόρε και μην ασχοληθείς ξανά με θέματα που δε γνωρίζεις, τενεκέ ξεγάνωτε


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates