.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ ;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣ ΥΠΟΔΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/03/blog-post_22.html



Τι γράφει το mononews.gr σχετικά:

Η στήλη έχει ασκήσει κατά καιρούς σκληρή κριτική στην πρώην πλέον διευθύνουσα σύμβουλο του Yπερταμείου Ράνια Αικατερινάρη.

Ωστόσο, η επιλογή του νέου CEO δεν μας αφήνει θετικά έκπληκτους.

Διότι ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης (απλή συνωνυμία με τον εξάδελφο του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη) πέραν της θητείας του στις Αστικές Συγκοινωνίες όπου ξεσήκωσε θύελλα όταν πρότεινε να ποινικοποιηθεί το αδίκημα της μη πληρωμής εισιτηρίου δεν φαίνεται να έχει μεγάλη εμπειρία σε deals και σε αναδιαρθρώσεις εταιρειών.

Το στοίχημα που ανέλαβε η κυβέρνηση είναι μεγάλο καθώς ο κ. Δημητριάδης θα κληθεί άμεσα να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο σε μια σειρά από ΔΕΚΟ και εταιρείες δημοσίου συμφέροντος.

Η στήλη θα παρακολουθεί στενά το έργο του και θα σας ενημερώνει, διότι τολμώ να προβλέψω ότι θα υπάρξουν αναταράξεις…


Τι γράφει και το newmoney.gr σχετικά:

Όσον αφορά την αλλαγή σκυτάλης στο Υπερταμείο (ΕΕΣΥΠ) και την τοποθέτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, συνονόματου και συνεπώνυμου του εξ απορρήτων του πρωθυπουργού στο Μαξίμου, η στήλη σημειώνει τα εξής: το νέο ισχυρό πρόσωπο της ΕΕΣΥΠ παραιτήθηκε τον Νοέμβριο από ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στο Υπουργείο Εξωτερικών προκαλώντας απορίες και ερωτήματα. Κάτι είχε ακουστεί τότε για δύσκολη σχέση με τον υφυπουργό Φραγκογιάννη ενώ έδιναν και έπαιρναν οι «διαρροές» για «εκπαραθύρωση λόγω καθυστερήσεων και… μη απαραίτητης ικανότητας».

Πάντως, ο Γρηγόρης Δημητριάδης -που θα αναλάβει καθήκοντα στις 16 Φεβρουαρίου- είχε ανεβάσει τις μετοχές του για τον ρόλο που έπαιξε στη μάχη της μάσκας την Άνοιξη, ταυτόχρονα έχει καλή σχέση συνεννόησης με τον Άλεξ Πατέλη, δεν προέρχεται από τη ΝΔ, έχει κεντροαριστερό μεταρρυθμιστικό προφίλ, ήταν στενός συνεργάτης κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ (όπως του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη) και στηρίζει τις πολιτικές για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates