.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ & Ο ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ !!!

 


Μεταδίδει χαρακτηριστικά το newmoney.gr :

- Κορυφώνεται η αγωνία των ενδιαφερομένων, πρώην τραπεζιτών και… λοιπών συγγενών για την τύχη του νόμου ο οποίος προβλέπει ότι εγκλήσεις μπορεί να κάνουν για ποινικά αδικήματα μόνο οι διοικήσεις των ίδιων των τραπεζών. Εντός των ημερών αναμένεται η απόφαση του έκτου ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου το οποίο είτε θα κρίνει τον νόμο συνταγματικό και θα… καθαρίσουν όλοι είτε θα το παραπέμψει στην ολομέλεια του Α.Π και θα παρατείνει το θρίλερ.

-Χάος έχει δημιουργηθεί και πάλι με τις κάρτες και τις χρεώσεις από το παρελθόν, που εμφανίζονται τώρα με καθυστέρηση πολλών μηνών. Το πρόβλημα είχε δημιουργήσει η Εθνική Τράπεζα κατά τη διαδικασία αναβάθμισης των συστημάτων της σε σχέση με τα μηχανήματα αποδοχής καρτών (POS). Η αναβάθμιση της ΕΤΕ στις περιπτώσεις που τα POS δέχονταν και κάρτες άλλων τραπεζών «έκρυψε» χρεώσεις οι οποίες δεν φάνηκαν στον λογαριασμό όταν έγιναν και χρεώνονται τώρα.

Κι ενώ είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι το ζήτημα ρυθμίστηκε, τα τηλεφωνικά κέντρα των άλλων τραπεζών από την Τετάρτη κατακλύζονται και πάλι από τηλεφωνήματα πελατών που βλέπουν τώρα στους λογαριασμούς τους… τις ταβέρνες και τα σούπερ μάρκετ που είχαν επισκεφθεί το καλοκαίρι. Μιλάμε για τεράστια αναστάτωση που προκάλεσε η Εθνική σε όλες τις τράπεζες, οι οποίες δέχονται τώρα ένα δεύτερο κύμα χιλιάδων τηλεφωνημάτων (δεν είναι υπερβολή) από τους πελάτες τους, καθώς η ΕΤΕ ρίχνει μαζικά στο σύστημα τις παλιές συναλλαγές. Η Εθνική παλαιότερα είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση και αναφερόταν σε «αρρυθμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates