.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ !!!

 


Ακολουθούν οι ευχαριστήριες επιστολές για την ανάδειξη των σχετικών προβλημάτων σε δύο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην εκπομπή "ΦΕΙΔΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" της περασμένης Δευτέρας:




Κάθε Δευτέρα, 15.00'-17.00', ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έρχεται στα σπίτια σας, μέσα από την φιλόξενη συχνότητα του YTV !!! 
Μπορείτε να παρακολουθείτε το "ΦΕΙΔΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ", ζωντανά και διαδραστικά, από την SmartTV, τα κινητά σας τηλέφωνα, τον υπολογιστή, το laptop ή το tablet σας, στα social media της Υπέρβασης, στο YpervasiTV (www.ypervasitv.gr), στην ιστοσελίδα μας www.kinima-ypervasi.gr ή στο κανάλι μας στο Youtube, να θέτετε τα ερωτήματα και τις καταγγελίες σας και συζητάτε μαζί του όλα τα θέματα παιδείας, που αφορούν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και για οποιαδήποτε σκέλος, τα οικονομικά και συνταξιοδοτικά θέματα εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων, την εκπαίδευση της ομογένειας και την προώθηση της ελληνικής γλώσσας ανά την υφήλιο και όλα τα εν γένει προβλήματα που απασχολούν την εκπαίδευση και που ζητούν επίλυση και συμβουλές.

Δείτε εδώ όσοι χάσατε την εκπομπή της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates