.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ DOVALUE 260.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΧ
Μόνο η doValue διαχειρίζεται 260.000 ακίνητα αξίας 24 δις μέσω των χαρτοφυλακίων κόκκινων δανείων που έχει αποκτήσει !!!



Τι μεταδίδει το euro2day.gr :

Η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) να μη δώσει παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα όχι μόνο για τις τράπεζες αλλά και για τους επενδυτές που έχουν ήδη αγοράσει χαρτοφυλάκια ακινήτων που συνδέονται με κόκκινα δάνεια καθώς και αυτούς που θα συμμετάσχουν στην αγορά νέων χαρτοφυλακίων», είπε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της doValue Τάσος Πανούσης.

Ο ίδιος υποστήριξε, στο συνέδριο Prodexpo για την αγορά ακινήτων, πως η ίδια απόφαση του ΥΠΕΝ είναι ωρολογιακή βόμβα και για το δημόσιο, αφού θα θέσει σε κίνδυνο κατάπτωσης τις εγγυήσεις που παρέχει για το σχέδιο «Ηρακλής».

Οι εταιρείες διαχείρισης χαρτοφυλακίων κόκκινων δανείων όπως η doValue, μετά την απόφαση του ΥΠΕΝ, έχουν βρεθεί με χιλιάδες ακίνητα που είναι αυθαίρετα και δεν πρόλαβαν να τα νομιμοποιήσουν, ώστε να τα βγάλουν στη συνέχεια στην αγορά. Γι’ αυτό και ζητούν να υπάρξει νέα ρύθμιση, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Μόνο η doValue διαχειρίζεται 260.000 ακίνητα αξίας περί τα 24 δισ. ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates