.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΟΣ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΙΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή ο νέος κώδικας διευθέτησης οφειλών και παροχής δεύτερης ευκαιρίας, δηλαδή ο νέος πτωχευτικός κώδικας, όπως προανήγγειλε ο ειδικός γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συζήτησης που διοργάνωσε το Capital Link. Πρόσθεσε πως ο κώδικας έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη των θεσμών.


Ο νέος πτωχευτικός κώδικας προβλέπει την ελεύθερη εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων μιας επιχείρησης, στο πλαίσιο πτώχευσης προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τη ρευστοποίηση των επιχειρήσεων "ζόμπι ". Επίσης σύμφωνα με τον νέο πτωχευτικό, ο καθορισμός της τιμής ρευστοποίησης θα γίνεται με βάση τις συνθήκες της αγοράς. 

Αυτό σημαίνει ότι η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων μιας επιχείρησης στο πλαίσιο της πτώχευσης θα γίνεται με βάση την εμπορική τιμή η οποία θα ορίζεται από ανεξάρτητο εκτιμητή. Η αλλαγή που επέρχεται είναι ότι στην περίπτωση που αυτή δεν επιτευχθεί, θα ακολουθεί ρευστοποίηση σε τρία τέταρτα της εμπορικής τιμής. 

Ο πλειστηριασμός σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής θα επαναλαμβάνεται στο μισό της αρχικής τιμής, ενώ εφόσον δεν επιτευχθεί η πώληση μετά και τον πλειστηριασμό, το περιουσιακό στοιχείο θα μπορεί να ρευστοποιείται ελεύθερα, δηλαδή χωρίς κάποιο όριο στην τιμή.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates