.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΤΕΥΤΛΑ ΣΤΗΝ INTRUM Ή ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ;;;





Κατάληψη στο εργοστάσιο της ΕΒΖ: «Άδωνη πού να τα πάμε τα τεύτλα; Στην Intrum ή στην Πειραιώς;»

Οι τευτλοπαραγωγοί της Βόρειας Ελλάδας, προχώρησαν την Πέμπτη(10/9), σε κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στις Σέρρες. Η παραγωγή των καλλιεργητών δεν έχει τεθεί σε διάθεση, ενώ οι ίδιοι προειδοποιούν για ανυπολόγιστη ζημιά, σε περίπτωση που παραμείνει στο χωράφι.

Οι τευτλοκαλλιεργητές μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν εκεί μέχρι να τους δοθεί έγγραφη απάντηση για το τι θα γίνει με την φετινή τους παραγωγή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς τον Άδωνη Γεωργιάδη: «Άδωνη πού να τα πάμε τα τεύτλα; Στην Intrum ή στην Πειραιώς;» έγραψαν σε πανό έξω από το εργοστάσιο.




Ο επικεφαλής της Royal Sugar ΑΒΕΕ, Χρήστος Καραθανάσης, η εταιρεία του οποίου, σε σύμπραξη με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε συμφωνία με την ΕΒΖ και την Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να μισθώσει τα εργοστάσια της βιομηχανίας σε Πλατύ Ημαθίας και Σέρρες για 28 μήνες, θα έχει συναντήσεις με τους αρμοδίους της κυβέρνησης ώστε να δοθεί μια λύση στην καθυστέρηση λειτουργίας του εργοστασίου.




πηγη
https://www.newsbreak.gr/ellada/126179/katalipsi-sto-ergostasio-tis-evz-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates