.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ FRAPORT ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/07/fraport.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2020/09/fraport.html




Τι γυρεύει η Fraport;

Κι όμως η διοίκηση της Fraport δεν τήρησε τη γερμανική mentalité της μεθοδικότητας, της σχολαστικότητας και της ευθυγράμμισης με τα χρονοδιαγράμματα.

Και εξηγούμαι: Έχουν καθυστερήσει την υλοποίηση των επενδύσεών τους στα εξής 3 αεροδρόμια: Σαντορίνης, Κω και Θεσσαλονίκης. Η καθυστέρηση αποδίδεται στην πανδημία και δικαίως μέχρι ενός σημείου…

Το ζήτημα συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Μητσοτάκης με το πρόεδρο του ομίλου Στέφαν Σούλτε και τον Έλληνα partner και αντιπρόεδρο της Fraport Greece, Χρήστο Κοπελούζο.

Η στήλη πληροφορείται ότι η Fraport προσπαθεί να επαναφέρει το ζήτημα της επιδότησής της, κάτι που το είχε θέσει και στην αρχή του lockdown.

Αληθεύει;


Το ραντεβού με Fraport και τα... ανταλλάγματα

Προς αναμόρφωση της σύμβασης παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων οδεύει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει και από τη χθεσινή λακωνική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του γερμανικού ομίλου Fraport.

Λεπτομέρειες της «αμοιβαίας επωφελούς λύσης» που βρέθηκε δεν αναφέρονται στη χθεσινή ανακοίνωση και στην αεροπορική αγορά προσπαθούν να καταλάβουν τα ανταλλάγματα που θα λάβει η Fraport Greece, λόγω της απαγόρευσης διεθνών πτήσεων εξαιτίας της πανδημίας και της μεγάλης πτώσης εσόδων που είχε.

Τα ίδια στελέχη περιμένουν, επίσης, πότε θα εγερθούν αντίστοιχα αιτήματα, αν δεν έχουν ήδη εγερθεί, από τη Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».


ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates