.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ "ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ" ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ !!!



Του Άρη Σπίνου - edolio5.blogspot.com


Μια νέα ληστεία σε σπίτι συνταξιούχο δικαστικού ήρθε να προστεθεί στον κατάλογο των ήδη υπαρχόντων "χτυπημάτων" σε σπίτια λειτουργών της δικαιοσύνης με λεία πολλές χιλιάδες ευρώ.Αυτήν την φορά στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται μία περίεργη υπόθεση, που αφορά τη διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε σπίτι συνταξιούχου εισαγγελέα Εφετών στο κέντρο της Αθήνας. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τον ίδιο τον δικαστικό όταν επέστρεψε στις 2 Σεπτεμβρίου από τις διακοπές του.

Όπως αναφέρεται, οι επίδοξοι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην οδό Ασκληπιού και άρπαξαν οικογενειακά κειμήλια και κοσμήματα, η αξία των οποίων σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, αγγίζει τις 400.000 ευρώ.

Με την επιστροφή του από διακοπές ο συνταξιούχος δικαστικός ανακάλυψε τη διάρρηξη στην οικία του και το χρονικό διάστημα που έγινε εκτιμάται πως είναι από τις 15 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και απουσίαζε.

Οι δράστες, έκαναν πλιάτσικο και άρπαξαν ό,τι υπήρχε μέσα, όπως οικογενειακά κειμήλια και κοσμήματα που ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Το γεγονός ότι στην πόρτα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες έκαναν τη «δουλειά» με τη χρήση πασπαρτού.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι η λεία των ληστών στα σπίτια δικαστών συνταξιούχων είναι πάντα επικερδής.Πριν μια εβδομάδα από σπίτι δικαστικού στην Θεσσαλονίκη πήραν 70.000 ευρώ.Πέρυσι από συνταξιούχα πρόεδρο εφετών άρπαξαν 300.000 ευρώ.Πολλά λεφτά "παρκαρισμένα.!Γιατί στο σπίτι και όχι στην τράπεζα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates