.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΣΤΗΝ INTRUM ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ IRIS !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Στα χέρια της Intrum πέρασε το χαρτοφυλάκιο κόκκινων δανείων «Iris» ύψους 600 εκατ. ευρώ που πούλησε η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insider.gr.

Η συναλλαγή, η οποία περιλαμβάνει μη εξυπηρετούμενα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις, ολοκληρώθηκε μετά από διαγωνισμό, στο πλαίσιο του οποίου κατατέθηκαν μη δεσμευτικές προσφορές στις αρχές Αυγούστου.

Αυτό είναι το δεύτερο «πακέτο» κόκκινων δανείων που αγοράζει η θυγατρική του σουηδικού κολοσσού στη χώρα μας, μετά το χαρτοφυλάκιο «Aeolus» που εξαγόρασε πριν από λίγες εβδομάδες.

Στον έναν χρόνο λειτουργία της, η Intrum Hellas διαχειρίζεται NPEs ύψους 27 δισ. ευρώ που της έχει αναθέσει η Τράπεζα Πειραιώς (που αποτελεί και μέτοχο της εταιρείας με ποσοστό 20%).


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates