.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!




Βόλος: Στον δρόμο πενταμελής οικογένεια με βρέφος 18 ημερών – Τους πέταξε έξω η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Στον δρόμο έμεινε μία πενταμελής οικογένεια, η οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια σε μισθωμένο σπίτι στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr σήμερα παίχθηκε μία ακόμα πράξη ενός δράματος που ζούνε μία 27χρονη γυναίκα με τον 47χρονο άνδρα της, τα δύο τους παιδιά 2 ετών και 18 ημερών και τη μητέρα της κοπέλας, μία 58χρονη γυναίκα.

Το σημερινό πρωινό, τίποτε δε προμήνυε οτι η οικογένεια θα μείνει στον δρόμο, χωρίς να έχει ούτε ρούχα να αλλάξει.

Δικαστικός επιμελητής, με συνοδεία αστυνομικού τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους, ανακοινώνοντάς τους οτι πρέπει να το εγκαταλείψουν, ύστερα από τη διαδικασία έξωσης που κίνησε η ιδιοκτήτρια.

Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά προχώρησε και σε αλλαγή κλειδαριάς, ώστε τα μέλη της οικογένειας να μην έχουν πρόσβαση στην οικία.

“Ούτε τα παπούτσια του μωρού δεν προλάβαμε να πάρουμε. Έχουμε ένα μωράκι 18 ημερών, τι θα κάνουμε; Που θα πάμε;” λένε στο TheNewspaper.gr.

Αμέσως παρενέβη η διοίκηση της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και με ενέργειες της προέδρου Νατάσας Μορφογιάννη, βρέθηκε ξενοδοχείο για να στεγάσει την οικογένεια προσωρινά, μέχρι να βρεθεί σπίτι.


Εθελοντές μάλιστα, μετέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει μία κατοικία ή άλλου είδους βοήθεια να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 2421020337

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates