.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ !!!


του Πέτρου Κουσουλού

O “μαϊμού”-γιατρός αποκαλύπτεται! Βίος και Πολιτεία αποδεικνύεται η ζωή του Νίκου Κοντοστάθη, αποκαλούμενου και ως Dr Χάρος, ο οποίος συνελήφθη εχθές το μεσημέρι ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

Όπως προκύπτει από αξιόπιστες πληροφορίες προερχόμενες από αστυνομικές πηγές ο γιατρός “μαϊμού” είχε στο παρελθόν και άλλες ιδιότητες κατορθώντας να υφαρπάζει σημαντικά χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες. Πριν από αρκετά χρόνια είχε “πλευρίσει” τον γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, τον οποίοι είχε πείσει ότι μπορεί να του μεταβιβάσει τα αρχεία του στρατηγού Νίκου Γρυλάκη αλλά και προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό από την Αμερική! Μάλιστα ο συλληφθείς, Νίκος Κοντοστάθης, είχε κατορθώσει να υφαρπάξει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό από τον επιχειρηματία! Μάλιστα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο “μαϊμού”-γιατρός φέρεται να “πουλούσε” το παραμύθι ότι η σύζυγος του ήταν από την γνωστή εφοπλιστική οικογένεια των Αγούδημων.

Νωρίτερα…
Στον 47χρονο “μαϊμού”-γιατρό που συνελήφθη, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Ο γιατρός “μαϊμού” ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Διάταξη για τη γνωστοποίηση των στοιχείων του 47χρονου που παρίστανε τον γιατρό, εμφανιζόμενος ως «Νίκος Κοντός», αναμένεται να εκδώσει σύντομα η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του συλληφθέντα, ώστε να ενημερωθεί το κοινό και να προσέλθουν στις Αρχές πολίτες που απευθύνθηκαν σε αυτόν για ζητήματα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Νίκος Κοντοστάθης εξ ου και το “Νίκος Κοντός”.

Ο τρόπος δράσης του

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εμφανιζόταν ως πιστός Χριστιανός και άνθρωπος της Εκκλησίας, προσεγγίζοντας τα θύματά του σε μοναστήρια, όπου κατέφευγαν οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους για να ζητήσουν, ως ύστατη ελπίδα, βοήθεια από τον Θεό, και τους έπειθε να ακολουθήσουν τις οδηγίες του και τα «μαντζούνια» που τους πρότεινε για να θεραπευτούν.

Όταν συνελήφθη ο 47χρονος “μαϊμού”-γιατρός, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κατηγορείται για απάτη σε βάρος του επιχειρηματία, από τον οποίο φέρεται ότι απέσπασε 55.000.000 ευρώ από το 2004 έως το 2009, υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε βγει και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Εκείνο που εξέπληξε τους αστυνομικούς κατά την εξέλιξη της έρευνας, είναι ότι ο “μαϊμού”-γιατρός είχε πείσει γιατρούς πως είναι συνάδελφος τους και διέθεταν το ιατρείο τους για συνεξετάζουν ασθενείς. Κάποιοι από αυτούς κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ασφάλεια και έμειναν άναυδοι όταν πληροφορήθηκαν περί τίνος επρόκειτο.

Δύο γιατροί, ωστόσο, κατηγορούνται για συνέργεια στις απάτες, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, γνώριζαν την πλαστοπροσωπία του 47χρονου, ενώ για τον ίδιο λόγο κατηγορείται και η σύζυγος του συλληφθέντος. Και οι τρεις δεν συνελήφθησαν λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου, καθώς το αδίκημα είναι πλημμέλημα, αλλά συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η ..ατυχία του με τον δικηγόρο

Από την εγκληματική του δραστηριότητα έχασαν την ζωή τους δύο ανήλικοι 14 και 16 ετών, από Β. Ελλάδα και Κω, καθώς και ένας 76χρονος από την Αθήνα. Ο απατεώνας «γιατρός» είχε πείσει τους γονείς των παιδιών να εγκαταλείψουν την θεραπεία τους και να τον εμπιστευτούν με τα «μαντζούνια» που τους έδινε, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία τους και να πεθάνουν.

Στον ίδιο δικηγόρο εντελώς συμπτωματικά κατέληξαν και οι δύο υποθέσεις, ο οποίος σύντομα ανακάλυψε τον κοινό τόπο που ήταν ο ίδιος «μαϊμού» θεραπευτής, ο οποίος κρυβόταν πίσω από την καταστροφική θεραπεία… και ενημέρωσε σχετικά τις Αρχές που ξεκίνησαν μία έρευνα η οποία κράτησε παραπάνω από χρόνο για να διαπιστώσουν τόσο την πραγματική ταυτότητα του δράστη όσο και το σύνολο της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Μάλιστα όταν τον ταυτοποίησαν αντιλήφθηκαν πως ήταν το ίδιο άτομο που το 2004 είχε εξαπατήσει πολύ γνωστό Έλληνα επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, στον οποίο είχε παρουσιαστεί σαν πρώην πράκτορας της CIA, που ιδιώτευε πλέον και είχε ανοίξει μία εταιρεία δορυφορικού εξοπλισμού, καταφέρνοντας να υπεξαιρέσει από τον επιχειρηματία 55 εκατομμύρια ευρώ, υπόθεση η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια.

Ο άκρως επικίνδυνος απατεώνας είχε ως συνεργούς του, την σύζυγό του που εμφανιζόταν ως κόρη πολύ γνωστής οικογένειας επιχειρηματιών και δύο ιδιώτες γιατρούς που δεν γνώριζαν ολόκληρο το μέγεθος της απάτης του, αλλά με το αζημίωτο του παρείχαν τα ιατρεία τους ως χώρους που υποδεχόταν τα υποψήφια θύματά του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates