.

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΙΒΕ ΚΟΡΩΝΟ-ΠΑΡΤΙ & ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ !!!




Με δήθεν πριβέ πάρτι σε βίλες που τελικά επικρατεί το... αδιαχώρητο απαντά η Μύκονος στα μέτρα για τον κορονοϊό και τα λουκέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», κάποιοι... δαιμόνιοι στήνουν πλήρως οργανωμένα πάρτι με αντίτιμο εισόδου, dj, επαγγελματικό φωτισμό και αλκοόλ σε βίλες του νησιού αγνοώντας τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Οι εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή είναι χαρακτηριστικές του συνωστισμού που παρατηρείται ενώ πέραν όλων των άλλων, δεν κόβεται καμία απόδειξη για την είσοδο και τα ποτά.

Επιχειρηματίας: Είναι «άβατο» αυτά τα πάρτι – Δεν πηγαίνει η αστυνομία


Στο Live News μίλησε και ο επιχειρηματίας του νησιού, Σταύρος Γρύμπλας, ο οποίος έκανε λόγο για δεκάδες άτομα που στήνουν τα πάρτι για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους χαρακτηρίζοντας μάλιστα τα πάρτι αυτά «άβατο».

«Κάποιοι νοικιάζουν τις βίλες από τους ιδιοκτήτες και κάνουν 3-4 φορές την εβδομάδα τα “γενέθλιά” τους. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει αυτό. Είναι άβατο. Δεν πηγαίνει η αστυνομία. Τα λεφτά είναι μαύρα, φεύγουν κατευθείαν στο εξωτερικό. Είναι οξύμωρο αυτό το πράγμα. Οι νόμιμοι να είναι παράνομοι», σημείωσε ο κ. Γρύμπλας.


«Το αντίτιμο είναι τεράστιο με τους ξένους, τους πλούσιους. Ούτε τα λεφτά μένουν στη χώρα μας, ούτε φορολογούνται. Μιλάμε για νούμερα εξωπραγματικά», πρόσθεσε.

«Αυτό το σαββατοκύριακο έγιναν τρία πάρτι στη Μύκονο. Ο αριθμός των ατόμων εξαρτάται από το μέγεθος της βίλας, από το πόσους θα βρουν να προσκαλέσουν. Είναι 20 άτομα που καλούν κόσμο και μπορεί να μαζευτούν 300-500 άτομα στα πάρτι αυτά. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και επώνυμα. Αλλά πώς θα πάει η αστυνομία αφού είναι ιδιωτικό το πάρτι;», συνέχισε ο κ. Γρύμπλας.

«Εμείς βάζουμε πλάτη στην οικονομία μας. Δεν γίνεται να έρχονται οι επιτήδειοι και να παίρνουν όλο το χρήμα και να μένουν τα μαγαζιά χωρίς κόσμο», είπε κλείνοντας.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates