.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Η ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ, ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ 90.000.000€ & Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !!!



Τι γράφει το mononews.gr :

Έχετε ακούσει για τις business με τους μπλε κάδους; Είναι οι γνωστοί κάδοι που βλέπετε στους δρόμους σε όλα τα σημεία της Ελλάδος. Κάτι ύποπτο μου λένε ότι τρέχει εκεί.

Πηγή μου μου λέει ότι η εταιρεία Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης χρωστάει στους δήμους της χώρας περίπου 90 εκατ. ευρώ. Ποσά που τα παρακρατεί και δεν τα δίνει.

Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί παλαιότερα ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπονής μετά από καταγγελία αλλά η έρευνα δεν ολοκληρώθηκε. Άρα υπάρχει στην οικονομική Εισαγγελία μάλλον σε κάποιο αρχείο.

Αρκεί να σας πω ότι όσο και εάν ψάξει κάποιος στο διαδίκτυο για την εταιρεία αυτή οι πληροφορίες είναι λιγοστές. Υπάρχει μόνο κάποιος κύριος ο οποίος είναι διαχειριστής. Επίσης υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα προφανώς πληρωμένα που λένε ποσό καλή είναι η εταιρία και πόσο καλή δουλεία κάνει.

Α ναι. Υπάρχει και μια επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ από το 2016. Ξέρετε από αυτές τις κυβερνητικές hot επερωτήσεις που στην συνέχεια …απλά δεν είχαν συνέχεια. Τα κλασικά κόλπα δηλαδή… Προφανώς κάποιος πήρε μερικά τηλέφωνα και τα πνεύματα ηρέμησαν…

Επίσης είναι εντυπωσιακό ότι η εταιρεία στο site της δεν έχει κανένα ισολογισμό. Χμχμχμχ…Εσείς το θεωρείτε λογικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates