.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!! 64.300 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Τι γράφει η fmvoice.gr :

Πρώτη κατοικία: Κόλαση ενόψει !!!

Τι θα συμβεί μετά τη λήξη της νέας τρίμηνης παράτασης που έδωσε η κυβέρνηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας, με μία λέξη μπορεί να περιγραφεί: Κόλαση!

Διότι, ναι μεν οι τράπεζες συμφώνησαν εν μέσω πανδημίας ότι δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, παρά να παγώσουν για μερικές βδομάδες ακόμη τους πλειστηριασμούς, αλλά από το τέλος Αυγούστου (ως γνωστόν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το νέο δικαστικό έτος θα αρχίσει νωρίτερα), θα αρχίσουν να βγαίνουν στο σφυρί σπίτια, οικόπεδα και ότι κινητό και ακίνητο θα βρίσκουν τράπεζες και λοιποί χρεώστες στην ιδιοκτησία των δανειοληπτών.

Το που πάει το πράγμα δεν χρειάζεται να το πω, το καταλαβαίνετε και μόνοι σας.

64.375 πλειστηριασμοί !!!

Υπάρχουν και συγκεκριμένα στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτήν την εκτίμηση.

Σήμερα -και λόγω Covid-19- πλειστηριασμοί δεν γίνονται, αλλά αναβάλλονται. Για πόσο; Για το διάστημα που τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά, αλλά θα μπουν στην ημερήσια διάταξη, μόλις αυτά ανοίξουν. Άλλωστε, εν μέσω κορονοϊού, όπως καταγγέλλει μία από τις κινήσεις κατά των πλειστηριασμών, αναγγέλθηκαν περί τις 3.000 νέοι πλειστηριασμοί. Σήμερα, αισίως οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που έχουν αναρτηθεί για τους λίγους επόμενους μήνες φθάνουν τις 64.375.

Γι’ αυτό σας λέω, σε λίγο… «θα χάνει το παιδί τη μάνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates