.

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΠΟΙΑ SUPERCARS ;;; ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HYPERCAR ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!




Και η ονομασία αυτού...CHAOS !!!


Τι γράφει το zougla.gr :


Στο zougla.gr έχετε συνηθίσει να ενημερώνεστε με αποκλειστικά θέματα που δεν θα διαβάσετε ή θα δείτε σε άλλα Μέσα. Τα άρθρα είναι γραμμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς αυτό που ζούμε αυτό ακριβώς σας μεταφέρουμε χωρίς… σάλτσες και τυμπανοκρουσίες.

Κάτι τέτοιο ισχύει και με το ρεπορτάζ που έχουμε σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και αφορά στο ελληνικό υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS.

Πανδημία... CHAOS

Όσοι δεν γνωρίζεται σχετικά με αυτό το project, πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα που κατασκευάζει η ελληνική εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive και σύμφωνα με τον επικεφαλής της Σπύρο Πανόπουλο θα είναι το πρώτο hyper car που θα συνοδεύεται από την ελληνική σημαία.

Είναι πολύ χαρακτηριστική η ατάκα που έγραψε και ένας αναγνώστης για τον Έλληνα κατασκευαστή και με αυτήν θα συμφωνήσουν πολλοί: «η επόμενη παγκόσμια πανδημία θα ονομάζεται CHAOS με υπογραφή S. Panopoulos».



Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται (έστω και λίγο) η εμπρός όψη του CHAOS...


Κόντρα στη λογική...

Αν και στην Ελλάδα γνωρίζουμε πως το περιβάλλον για το αυτοκίνητο είναι εχθρικό, ο Έλληνας Σπύρος Πανόπουλος έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κατασκευάσει το ελληνικό hyper car, με ελληνικά αξεσουάρ και πάνω απ’ όλα από ελληνικά χέρια. Για να γιγαντώσει την εταιρεία του ο Σπύρος Πανόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες.

Όμως όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δεν έχει σκοπό να εξαγοράσει κάποιος την Spyros Panopoulos Automotive αλλά να συνεργαστεί μόνο με όσους έχουν πάθος και μόνο στην περίπτωση που το CHAOS φτιαχτεί στην Ελλάδα. Πρόσφατα μάλιστα απέρριψε πρόταση εξαγοράς που είχε από το εξωτερικό και μεγάλη εταιρεία, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο.

O Σπύρος Πανόπουλος είναι ο δημιουργός του ελληνικού υπεραυτοκινήτου...


Για την Ελλάδα ρε γαμώτο...

Στην πρόσφατη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει, είχε τονίσει πολύ τις λέξεις Ελλάδα και Έλληνας. Για να καταλάβετε τι εννοούμε κρατήσαμε μερικές από αυτές ενώ στο video που δημοσιεύουμε μπορεί να τον ακούσετε και να παρατηρήστε το πάθος με το οποίο τις προφέρει.
  • Οτιδήποτε έχει το αυτοκίνητο πάνω είναι κατασκευασμένο Ελλάδα…
  • Εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα…
  • Δεν με ενδιαφέρει να φτιαχτεί ένα hyper car εξωτερικού…
  • Θέλω να γίνουν όλα Ελλάδα από ελληνικά χέρια…
  • Ο στόχος μας είναι να είναι όλα ελληνικά…
  • Δουλεύουμε 9 άτομα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι 9 Έλληνες…
  • Εννέα Έλληνες σημαίνει 90 ξένοι…
  • Έχουν το ίδιο πάθος, είναι πολύ ταλαντούχοι, το αγαπάνε πολύ. Και είναι έξυπνοι πολύ. Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ…
  • Όπου υπάρχει πρόοδος υπάρχει και ένας Έλληνας μέσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates