.

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ QUANT ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ+ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ & ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!!



Είναι γεγονός ότι προχθές που με κάλεσε το κοράκι Quant master servicer σκέφτηκα σε δεύτερο χρόνο να μη το σηκώσω το ηχητικό. Όχι από λύπη προς το κοράκι, αλλά διότι άκουσα ένα ηχητικό με συνέντευξη του Σταϊκούρα δυνάμει της οποίας :

α) έχουν δοθεί εντολές να μην γίνονται οχλήσεις σε κόσμο από τις εισπρακτικές

β) ΑΚΟΜΗ και ο κυβερνητικός υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας έδειξε - ονόμασε ως παράνομη την μεταβίβαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών από τους απατεώνες που έφαγαν το Δημόσιο Χρήμα (τράπεζες) προς τους απατεώνες πλιατσικολόγους των ... αγορών (funds και εισπρακτικές τους).

ΟΜΩΣ, 

Α) στο αντωτέρω ηχητικό με τη "συζήτηση" με άτομο του κορακιού (σ.σ. αδυνατώ να τον ονομάσω ως "εργαζόμενο" !), ακούγεται αυτός, στο δεύτερο μέρος του ηχητικού, να λέει ότι: η εταιρεία Quant (και προφανώς όλες οι .... εταιρείες του κλάδου τους) ΔΕΝ υπάγεται στις διατάξεις απαγόρευσης (για τις οποίες μίλησε ο Σταϊκούρας) !

Σημείωση: το σύντομο ηχητικό περιλαμβάνει 2 τμήματα. Πρώτο τμήμα με τη συνέντευξη Σταϊκούρα και δεύτερο με όσα μου δήλωσε το κοράκι Qquant (περί μη υπαγωγής της στους νόμους και τις διατάξεις του υπουργείου).

και Β) μόλις έλαβα από φιλικό πρόσωπο "όχληση" (όπως την ονομάζουν τα
κοράκια) προς εκείνο. Βλέπε κατωτέρω screenshot




Δυνάμει αυτών, σήκωσα το ηχητικό. Και δε το έκανα ως χάρη προς τους κυβερνητικούς αλλά ως υποχρέωση στο Κοινό Καλό και στην Κοινωνία για να της θυμίσω πως ζούμε σε Μνημονιακούς Κατοχικούς χρόνους, όπου κουμάντο δεν κάνει η Δικαιοσύνη και η Βουλή, αλλά οι Τράπεζες και τα κέρατά τους τα δίφορα (τα funds και οι εισπρακτικές τους). 

Άρα, Εκείνη, η Κοινωνία, θα πρέπει να πάρει τη μοίρα στα χέρια της μιας και ΟΛΗ η Χώρα μας έχει παραδοθεί από τους 300+1 σε ξένες δυνάμεις ! Και το Άρθρο 120 του Συντάγματος είναι σαφές για το τι κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις ! Τελεία και παύλα !

Γιώργος Θ. Κανελλάκης
τηλ: 6977-913-924
Υ.γ. Θρασύβουλε της εισπρακτικής, δεν έκοψα με "μπιπ" το επίθετό σου διότι σε λυπήθηκα, αλλά διότι σε θεωρώ ασήμαντο πιόνι στη σκακιέρα των τοκογλύφων.

Α ! και κάτι ακόμη. Είμαι (όπως έχω δηλώσει 10 φορές σε προγενέστερα καλούντες από την ... εταιρεία σας) 9+ χρόνια άνεργος, λόγω των απατεώνων της Attica bank. Και σίγουρα το έχετε καταγράψει στα αρχεία που τηρείτε. Και σίγουρα εξακολουθείτε και καλείται. Και σίγουρα θα πάρετε στάχτη και μπούρμπερη από όλους τους ... οφειλέτες.

Χρήστο, εγώ σε ενημέρωσα μέσω twitter. Πλέον, "δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το πεπόνι".


ΠΗΓΗ
https://gkanellakis.blogspot.com/2020/04/QQUANT-funds-vs-Staikouras.html?fbclid=IwAR0pUm5OkUJJUd3bhY42zHeDWfVwa8ujAmxUctaKFb4Z2VFDl6XtxDUhwyY

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates