.

Σάββατο 18 Απριλίου 2020

COVID-19: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ;;;



Του Morfeassky Panos

Μάθετε Έλληνες και πολίτες του κόσμου γιατί καταστρέφεται η ζωή μας κάτω από την μύτη μας

2016. Εκλέγεται ο Τράμπ και όχι η Κλίντον. Ο πόλεμος ξεκινάει. Τα μίντια όλου του κόσμου ξεκινούν εκστρατεία δυσφήμισης κατά του άλλοτε αγαπητού τους. Ξαφνικά, όλοι, τον αποκαλούν πράκτορα της Ρωσίας.

2019. H κατηγορία ότι ο Τράμπ δούλευε για την Ρωσία κατέπεσε μετά απο 3 χρόνια ερευνών απο 20 Δημοκρατικούς εισαγγελείς (Mueller probe – Mueller report).

Αμέσως, κατηγορείται ότι εκβίασε τον πρόεδρο της Ουκρανίας και απαιτείται παραπομπή από τους Δημοκρατικούς.
Δημοσιεύεται η τηλεφωνική συνομιλία των δύο προέδρων και δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός ή οτιδήποτε μεμπτό στα πρακτικά. Παρ’όλα αυτά, οι Δημοκρατικοί επιλέγουν να προχωρήσουν με την παραπομπή του, προκαλώντας απορία γιατί.

Όλα τα μάτια του κόσμου στραμμένα στην Αμερική.
Και όχι στην Κίνα.

Η “πρόεδρος” της Αμερικανικής Βουλής (Speaker of the House), Nancy Pelosi, ενώ το Αμερικανικό Κογκρέσο ψήφισε υπέρ της παραπομπής του Προέδρου, εκείνη καθυστέρησε την κατάθεση του ψηφίσματος στην Γερουσία όπως απαιτείται ώστε να ξεκινήσει η δίκη, για πάνω από δύο εβδομάδες, χωρίς αιτιολογία. Τι περιμένει?

15 Ιανουαρίου 2020. Το πρώτο δημόσια αναγνωρισμένο κρούσμα COVID19 στην Αμερική είναι γεγονός.
15 Ιανουαρίου 2020. Η Nancy Pelosi καταθέτει το ψήφισμα παραπομπής του Τράμπ στην Αμερικανική Γερουσία για δίκη.

Όλα τα μάτια του πλανήτη στραμμένα στην Αμερική.
Κανένα στην Κίνα.

Η Αμερικανική Οικονομία βρίσκεται στο Ζενίθ. Το Χρηματιστήριο σε ιστορικά υψηλά. Η ανεργία σε ιστορικά χαμηλά. Η δημοτικότητα του Τράμπ σε ιστορικά υψηλά. Τα πλήθη στις ομιλίες του στις δεκάδες χιλιάδες ενώ στις ομιλίες των Δημοκρατικών στις δεκάδες. Ο αριστερός Μπέρνι Σάντερς έχει μεγάλη απήχηση στους νέους αριστερούς της Αμερικής, όμως οι Δημοκρατικοί έχουν επιλέξει για υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος τον Joe Biden, του οποίου ο γιός εμπλέκεται σε σκάνδαλο χρηματισμού εκατομμυρίων από ολιγάρχη της Ουκρανίας (Burisma Holdings) και για λήψη 1.5 δις Δολλαρίων απο το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας μέσω ενός Investment Fund.

Δυστυχώς για τους Δημοκρατικούς, ο Joe Biden πάσχει από Γεροντική Άνοια. Επίσης, εκρεμμούν υποθέσεις κατηγορίας του για σεξουαλική παρενόχληση (Tara Read).

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σε συνεργασία με την Κίνα, δηλώνει στον κόσμο όλο τον Ιανουάριο ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

28 Ιανουαρίου 2020. O Καθηγητής και επικεφαλής του Τμήματος επιδημιολογίας του Χάρβαρντ, Charles Lieber, συλλαμβάνεται για κατασκοπεία απο τις αρχές της Αμερικής. Ο Lieber συνελήφθη με ιούς στην κατοχή του που είχαν προορισμό το κέντρο ερευνών στο Wuhan της Κίνας. Mαζί του συνελήφθησαν και δύο Κινέζοι υπήκοοι.

31 Ιανουαρίου 2020. Ο Τράμπ διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς την Κίνα.

Όλα τα μέσα μαζικής ύπνωσης τον κατηγορούν για ξενοφοβία και ρατσισμό.

Οι Δημοκρατικοί πολιτικοί (Nancy Pelosi, Chuck Shumer, Bill DeBlasio, Andrew Cuomo κ.α.) όλο τον Φεβρουάριο ακόμα και στις 10 Μαρτίου, δήλωναν στις κάμερες ότι ο ιός είναι σαν την γρίπη και καλούσαν τον κόσμο να γιορτάσει την Κινεζική Πρωτοχρονιά, να συμμετάσχει στην παρέλαση και στο υπαίθριο πάρτυ.

Να συνεχίσει την ζωή του κανονικά.

Ο πρόεδρος της Αμερικής απο αρχές Φεβρουαρίου δηλώνει σε συνέντευξη τύπου στον Λευκό οίκο ότι υπάρχει μεγάλη ελπίδα στην χρήση του φαρμάκου κατά της Ελονοσίας HYDROXYCHLOROQUIN σε συνδιασμό με Z-PAK (zinc, ψευδάργυρος). Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεκινούν εκστρατεία προπαγάνδας κατά του φαρμάκου. Δυστυχώς για εκείνους, γιατροί ανά τον κόσμο δημοσιεύουν τα ευρήματα τους από κλινικές μελέτες τους και από την χορήγηση του φαρμάκου σε πραγματικό χρόνο κατά την επιδημία. Τα ανέκδοτα αποτελέσματα του αγγίζουν το 100% ίασης.

Ταυτόχρονα, η μηχανή της παγκοσμιοποίησης πιάνει σε ανώτατη ταχύτητα. Ο Μπιλ Γκέιτς, γνωστός “φιλάνθρωπος”, χωρίς ιατρικό πτυχίο, “σπρώχνει” στον κόσμο την ιδέα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού πάση θυσία. Σε πολλαπλές συνεντεύξεις του, δηλώνει ότι “Η κανονικότητα δεν θα επιστρέψει μέχρι να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος”.

Το ίδιο δηλώνει και ο Dr. Anthony Fauci, διευθυντής του οργανισμού αλλεργιών και μεταδοτικών ασθενειών της Αμερικής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών οργανισμών υπό την χρηματοδότηση του Bill Gates, μέσω του Bill and Melinda Gates Foundation. Ο Bill Gates, ήδη χρηματοδοτεί 7 εργοστάσια παραγωγής του Εμβολίου κατά του Κορωνοϊου19, 6 μήνες μετά την “ανακάλυψη” του. O Bill Gates ήδη κατέχει πατέντες πολλών ιών και εμβολίων.

Ο Bill Gates και η Microsoft, λίγους μήνες πριν την πανδημία, δημοσίευσε την έναρξη του προγράμματος ID2020. Είναι στο χέρι σας να ερευνήσετε τι εστί. Αρκεί για αρχή να γνωρίζετε ότι τα εμβόλια της γρίπης περιέχουν υδράργυρο, εκτός των άλλων.

Μάρτιος 2020. Ενώ ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo δήλωνε στα μέσα μαζικής εξαθλίωσης ότι χρειάζεται απεγνωσμένα η Πολιτεία του 30.000 αναπνευστήρες και ότι δεν έχει αρκετή υποστήριξη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση (Τραμπ), ο Πρόεδρος της Αμερικής δηλώνει στις κάμερες ότι ο Cuomo κρύβει αναπνευστήρες σε αποθήκες.

Κι ενώ τα ΜΜΕ ξεκίνησαν ακόμα μια φορά πόλεμο προπαγάνδας, κράτησε μόνο μία μέρα γιατί βρέθηκαν οι αναπνευστήρες σε αποθήκες της τοπικής κυβέρνησης υπό τον έλεγχο του Κυβερνήτη Cuomo. Όταν ρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα, αμήχανα απάντησε “Εεε, ναι, έχουμε αναπνευστήρες αλλά τους κρατάμε ως εφεδρεία για την στιγμή της κορυφής της καμπύλης”. Δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι ήδη χάθηκαν γιατί ενώ χρειάζονταν αναπνευστήρα, ο Κυβερνήτης τους κρατούσε εφεδρεία για την “κακιά στιγμή”.

Μάρτιος 2020. Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δηλώνει σε ανοιχτή και δημόσια συνέντευξη τύπου: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις προσπάθειες του. Τώρα πιά όλοι μένουν στα σπίτια τους. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν πλέον έρχεται από τα μέλη της οικογένειας τους. Η επόμενη δράση μας θα είναι να εντοπίζουμε τα κρούσματα μέσα στα σπίτια, να εισερχόμαστε στις οικίες και να αφαιρούμε τα άτομα που πάσχουν. Με σύνεση και ανθρωπισμό”.

Απρίλιος 2020. Πάνω από πέντε Δημοκρατικοί Κυβερνήτες πολιτειών, απαγορεύουν στους γιατρούς την χορήγηση του Hydroxychloroquin, ενώ η Ινδία ήρε την απαγόρευση εξαγωγής του φαρμάκου από την χώρα και ο Πρωθυπουργός Μόντι συμφώνησε με τον Πρόεδρο Τραμπ στην αποστολή τόνων του φαρμάκου στην Αμερική. Χρειάστηκε μια αναφορά του Τραμπ στα μίντια για συνέπειες σε περίπτωση που η Ινδία δεν έστελνε το θαυματουργό συστατικό στην Αμερική.

Η μοναδική κλινική έρευνα πάνω στο Hydroxychloroquin + Zpak ξεκινά. Χρηματοδότης της? Bill and Melinda Gates Foundation. Ο ίδιος άνθρωπος που εύχεται να αποτύχει το φάρμακο, χρηματοδοτεί την έρευνα πάνω στην αποτελεσματικότητα του. Πρώτο conflict of interest. Το συγκεκριμένο Controlled Study (ελεγχόμενη μελέτη), χορηγεί στους μισούς ασθενείς το φάρμακο και στους άλλους μισούς Placebo. Το Placebo σε κάθε μελέτη, οφείλει να είναι ανενεργό ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Εάν οι αριθμοί ίασης του φαρμάκου πλησιάζουν με τον αριθμό ίασης με την χρήση του Placebo, τότε το φάρμακο θεωρείται άχρηστο. Γιατί σας τα αναφέρω αυτά? Γιατί στην συγκεκριμένη μελέτη, το Placebo δεν είναι ανενεργό.

Χρησιμοποιούν για Placebo ταμπλέτες ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C. Και το δηλώνουν.

Η Βιταμίνη C κάνει θαύματα κατά της ίωσης και λοιπών όμοιων παθήσεων. Άρα, οι ασθενείς θα δουν βελτίωση και με το Hydroxychloroquin, και με την Βιταμίνη C. Κι έτσι, ο Bill Gates μια ωραία πρωία, θα βγάλουν άχρηστο και το φάρμακο και την Βιταμίνη C.

Απρίλιος 2020. Οι φωνές κατά του Bill Gates, και των γιατρών Anthony Faucy και Dr. Birx αυξάνουν. Ο πρώην (για πολλές δεκαετίες) Βουλευτής και πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής Ron Paul, διεθνώς αναγνωρισμένος γιατρός στο επάγγελμα και πατέρας του επίσης αναγνωρισμένου γιατρού και μέλους της Γερουσίας της Αμερικής Rand Paul, ο οποίος παρεπιπτόντως κόλλησε και θεραπεύτηκε από τον Κορωνοϊο, δήλωσε σε προσωπικό βίντεο απευθυνόμενος στους Αμερικανούς πολίτες και τους 700.000 ακόλουθους του στο Twitter: “Ο Fauci είναι απάτη. Ο Πρόεδρος πρέπει να τον απολύσει άμεσα και το FBI πρέπει να ερευνήσει την σχέση του με τον Bill Gates. Εάν δεν τον απολύσει ο Πρόεδρος, πρέπει να τον απολύσει ο ίδιος ο λαός. Το έγκλημα που συντελείται κατά της Αμερικής και κατά όλου του πλανήτη θα γραφτεί στην ιστορία.”

Που βρισκόμαστε τώρα ;;;

13 Απριλίου 2020. Κλεισμένοι στα σπίτια μας. Στρατιωτικός νόμος (Σχεδόν. Πλησιάζει, ενώ τα κρούσματα μειώνονται. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί ;;;) Με την κυβέρνηση να αποφασίσει να διακόψει τα δρομολόγια πλοίων στα νησιά μας. Με λιγότερους από 100 νεκρούς. Γιατί ;;;

Γιατί ο κ. Τσιόδρας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έτσι λένε. Και η Κυβέρνηση, από φόβο, ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές ενός μη εκλεγμένου, μη κυβερνητικού, ανεξέλεγκτου Οργανισμού που κατέχει 10 πατέντες εμβολίων ήδη.
Ο κύριος Τσιόδρας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Τι σχέση έχουν το Χάρβαρντ με το κέντρο ερευνών στο Wuhan και τον Bill Gates ;;; Τι σχέση έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με τον Bill Gates ;;; Τι σχέση έχει ο Π.Ο.Υ. με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και το Rockefeller Institute ;;;


Όταν σε φοβήσουν αρκετά, θα τους παρακαλάς να σου πάρουν όλες τις ελευθερίες.

Με το να δείχνεις τον γείτονά σου που βγαίνει βόλτα στον ήλιο ως οφείλει ώς ΑΝΘΡΩΠΟΣ, δείχνεις την πιό άσχημη μορφή της Ανθρωπότητας. Δεν απέχει πολύ το τώρα από την Κατοχή και τις κουκούλες. Προσοχή. Οι ειδήσεις όλων των καναλιών και οι δημοσιογράφοι τους, των εφημερίδων επίσης, είναι 100% ελεγχόμενοι. Μην βλέπετε ειδήσεις. Μόνος σκοπός τους η τρομοκρατία μας.

Τρώτε/πίνετε λεμόνια και πορτοκάλια. Αν βρείτε Sea Moss, αγοράστε και καταναλώνετε κάθε μέρα. Μην βλέπετε τηλεόραση, μην ακούτε ραδιόφωνο, μην διαβάζετε εφημερίδες.

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας ώστε να ερευνήσετε στο ίντερνετ έναν έναν τους ισχυρισμούς μου. Προσπαθήστε να με βγάλετε ψεύτη και σας προσκαλώ/προκαλώ σε debate.

“Εκείνοι που μπορούν να απολέσουν ζωτική ελευθερία για να αποκτήσουν λίγη πρόσκαιρη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία, ούτε ασφάλεια.” Benjamin Franklin


Κορονοϊός: Η Ρωσία ενέκρινε τη θεραπεία ασθενών με υδροξυχλωροκίνη

Η ρωσική κυβέρνηση ενέκρινε τη θεραπεία ασθενών του κορονοϊού με υδροξυχλωροκίνη, παράγωγο της χλωροκίνης που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ελονοσίας, η αποτελεσματικότητα της οποίας αποτελεί το θέμα μιας παγκόσμιας συζήτησης.
Με διάταγμα που εξέδωσε χθες, Πέμπτη, το βράδυ, η ρωσική κυβέρνηση έδωσε οδηγίες προς την κατεύθυνση αυτή στους ιατρικούς οργανισμούς, διευκρινίζοντας πως η Κίνα προσέφερε στη Ρωσία περισσότερα από 68.000 κουτιά αυτού του φαρμάκου.

Το διάταγμα δημοσιεύθηκε έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ.

Η υδροξυχλωροκίνη πρόκειται να διανεμηθεί στα νοσοκομεία που νοσηλεύουν ασθενείς θετικούς στον κορονοϊό ή ύποπτα κρούσματα.

Η ρωσική υπηρεσία ελέγχου των ιατρικών υπηρεσιών ανέλαβε να παρακολουθεί την εξέλιξη των ασθενών ώστε να βεβαιωθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου.

https://iskra.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%ad%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af/?fbclid=IwAR2KYNkTWC0c0pn1uN8FC5b6q-VOspIP3_sSPIVtuYKnbwZYCY6trJxmNwM

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Ολοι αναφέρονται, στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Bill Gates γιά τη διάδοση εμβολίων που ‘θα σώσουν την ανθρωπότητα’.

Ομως συχνα πυκνα, φαίνεται να θάβονται, η τουλάχιστον να μην βγαίνουν με ιδιάιτερη θέρμη πληροφορίες για παράξενες επιπτώσεις, εμβολίων. Εμβολίων που έχουν προωθηθεί απο το Bill and Melinda Gates Foundation στα πλαίσια της φιλανθρωπίας αυτης.

Τα περιστατικά αυτά αποκτούν ιδιάιτερη σημασία, μετά τον πρόσφατο θόρυβο που έγινε για τον αντιφατικό ρόλο του ΠΟΥ , και τη συστηματική προσπάθεια του ιδρύματος Γκέιτς να προωθήσει εμβόλια, στα πλαίσια της σύγκρουσης των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης με εκείνα εθνικών κρατών για θέματα υγείας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ που αυτή περιέχει (πχ, το αρθρο του Κων/νου Παπαδόπουλου, δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)

Δύο από αυτές είναι η περίπτωση που θα αναφέρουμε στο άρθρο που ακολουθεί.

Τι έγινε στην Ινδία

Το 2009, αρκετά σχολεία για παιδιά φυλών στην περιφέρεια Khammam της Telangana – τότε μέρος της αδιαίρετης Andhra Pradesh – περιοχής της Ινδίας, έγιναν χώροι για μελέτες παρατήρησης για εμβόλιο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που χορηγήθηκε σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών.

Το πείραμα με το εμβόλιο Gardasil

Το εμβόλιο του ανθρώπινου ιού θηλώματος (HPV) δοθηκε σε τρεις γύρους εκείνο το έτος υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας.

Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Gardasil, που κατασκευάστηκε από τη Merck.

Χορηγήθηκε σε περίπου 16.000 κορίτσια στην περιοχή, πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς κρατικούς ξενώνες που προορίζονταν για φοιτητές φυλών.

Μήνες αργότερα, πολλά κορίτσια άρχισαν να αρρωσταίνουν και μέχρι το 2010 πέντε από αυτά πέθαναν.

Το πείραμα με το εμβόλιο Cervarix

Δύο ακόμη θάνατοι αναφέρθηκαν από τη Βαντοδάρα του Γκουτζαράτ, άλλη περιοχή της Ινδίας, όπου περίπου 14.000 παιδιά που φοιτούσαν σε σχολεία που προορίζονταν για παιδιά φυλών εμβολιάστηκαν επίσης με μια άλλη μάρκα εμβολίου HPV, το Cervarix, που κατασκευάστηκε από την GSK. (πρόκειται για την εταιρία, της οποίας ο πρώην διευθυντης ερευνας ευθυνεται στην Αγγλία για το θανατο χιλιάδων Εγγλέζων από τον πρόσφατο κορονοιό, καθώς πρότεινε να μην ληφθούν μετρα προστασιας).

Νωρίτερα την εβδομάδα, ο Associated Press ανέφερε ότι πολλές έφηβες νοσηλεύτηκαν σε μια μικρή πόλη της βόρειας Κολομβίας με συμπτώματα που οι γονείς υποπτεύονται ότι θα μπορούσαν να είναι μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο Gardasil.

Μια μόνιμη επιτροπή για την υγεία και την οικογενειακή ευημερία που διερεύνησε τις παρατυπίες που σχετίζονται με τις μελέτες παρατήρησης στην Ινδία υπέβαλε την έκθεσή της πριν από ένα χρόνο, στις 30 Αυγούστου. Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η συγκατάθεση για τη διεξαγωγή αυτών των μελετών, σε πολλές περιπτώσεις, ελήφθη από τους θαλάμους του ξενώνα, η οποία ήταν κατάφωρη παραβίαση των κανόνων.

Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, οι εντυπώσεις των φτωχών και αναλφάβητων γονέων τους τοποθετήθηκαν δεόντως στη φόρμα συναίνεσης. Τα παιδιά επίσης δεν είχαν ιδέα για τη φύση της νόσου ή το εμβόλιο.

Οι ενδιαφερόμενες αρχές δεν μπορούσαν να προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα συγκατάθεσης για τα εμβολιασμένα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις.

Η επιτροπή ανέφερε ότι «συγκλόνισε βαθιά το γεγονός ότι στην Άντρα Πραντές από τα 9.543 έντυπα [συγκατάθεση], 1.948 έντυπα έχουν εντυπώσεις αντίχειρα, ενώ οι φύλακες του ξενώνα έχουν υπογράψει 2.763 φόρμες.

Στο Γκουτζαράτ, από τις 6.217 φόρμες οι 3.944 έχουν εντυπώσεις αντίχειρα και 5.454 είτε υπογεγραμμένες είτε έφεραν αντίχειρες των κηδεμόνων. Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός γονέων ή κηδεμόνων είναι αναλφάβητοι και δεν μπορούσαν καν να γράψουν στις τοπικές τους γλώσσες, στο Telugu ή στο Gujarati.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών

” Νωρίτερα αυτό το μήνα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον θάνατο επτά κοριτσιών φυλών στο πλαίσιο των μελετών παρατήρησης, το Ανώτατο Δικαστήριο ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή Φαρμάκων της Ινδίας (DCGI) και το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) να εξηγήσουν πώς τα δικαιώματα δόθηκαν.

Ο πάγκος των δικαστών της SC Dipak Misra και V Gopala Gowda ζήτησαν από το Κέντρο να παράγει σχετικά αρχεία που αφορούσαν τη χορήγηση άδειας για τη δοκιμή του εμβολίου HPV στην Ινδία.

Το δικαστήριο ζήτησε επίσης από το Κέντρο να το αξιολογήσει για τα μέτρα που έλαβε σχετικά με την έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής.

new-economy.gr
Πηγη του άρθρου είναι το έγκυρο indiatimes.com (στο άρθρο ‘Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?’)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates