.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΑΝΕΙΩΝ: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ
Δεν το λέμε στον αέρα. Το αποδεικνύουν οι Λογιστικές Πραγματογνωμοσύνες που κάνουν οι Δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ στους δανειακούς λογαριασμούς τους.
Πάρτε μια γεύση, δια χειρός Πάνου Λελιάτσου.....



Γράφει ο Πάνος Λελιάτσος

ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ, ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ. 
ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ 3ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΧ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΞΟΔΑ 1.280 ΕΥΡΩ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΗΤΑΝ 1.700 ΕΥΡΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ !!!

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΕ ;;; 
ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΩΤΕΣ ;;;


OMOΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΞΟΔΑ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΛΛΟΤΕ 150 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΟΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ 300 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.


ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ !!!
Σε ένα μεγάλο μέρος των επιχειρηματικών δανείων που έχουν χορηγηθεί, τα επιτόκια τα οποία προβλέπονταν στις δανειακές συμβάσεις αναπροσαρμόζονταν σύμφωνα με το βασικό επιτόκιο χορηγήσεων της εκάστοτε τράπεζας πλέον του περιθωρίου. 
Όμως, το βασικό επιτόκιο χορηγήσεων που καθόριζε η τράπεζα, έπρεπε να αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με τα επιτόκια που καθορίζε εκάστοτε η ΕΚΤ και, έτσι, όφειλε να αναπροσαρμόζεται.
Οι τράπεζες όμως, παρότι η αναπροσαρμογή αυτών των επιτοκίων προβλέπεται ρητά στις δανειακές συμβάσεις και ενώ τα επιτόκια της ΕΚΤ ήταν πτωτικά, δεν μείωσαν ποτέ, ως όφειλαν, τα επιτόκια των δανειακών συμβάσεων, σύμφωνα με τα όσα αναλυτικά μας ενημερώνει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα στην ιστοσελίδα της, η Τράπεζα Πειραιώς.
Πράγματι, από τον ανωτέρω πίνακα της Τράπεζας Πειραιώς, αποδεικνύεται ότι αυτά τα επιτόκια έχουν να μεταβληθούν από το 2011, γεγονός που σημαίνει ότι, η τράπεζα, παραβιάζει ευθέως τους όρους της δανειακής σύμβασης.
Στην προκειμένη περίπτωση οφείλουμε να αποστείλουμε ένα εξώδικο στην τράπεζα προκειμένου να την ενημερώσουμε για την παραβίαση αυτού του όρου και να συντάξουμε τεχνική έκθεση πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εντοπίσουμε τα επιπλέον ποσά που μας χρέωσε και να ζητήσουμε συμψηφισμό της οφειλής.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates