.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ !!!

ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ+ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Κλείστε τις ΤΩΡΑ !!!





Εισπρακτικές εταιρείες: Συνεχίζουν να καλούν απτόητες παρά τον κορονοϊό


Πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι οι εισπρακτικές εταιρίες θα σταματήσουν τα τηλέφωνα στους πολίτες κατά την περίοδο του κορονοϊού, ωστόσο στην Θεσσαλονίκη οι εισπρακτικές συνεχίζουν απτόητες τις κλήσεις τους σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δικηγόρος στο OPEN TV.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας 83χρονης στην Θεσσαλονίκη την οποία συνεχίζουν να καλούν για τα χρέη της παρά τα έκτακτα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και την απαγόρευση κυκλοφορίας. Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο της έχει και καρδιολογικά προβλήματα.

Η δικηγόρος ήρθε σε επαφή με το γραφείο και εξήγησε ότι η ηλικιωμένη δεν είναι εξοικειωμένη με τις νέες τεχνολογίες και δεν μπορεί να κάνει κάποιον νέο διακανονισμό μέσω Skype. Το συγκεκριμένο γραφείο είναι δικηγορικό και όπως ενημέρωσε έχει αναλάβει τα δάνεια συγκεκριμένης τράπεζας. Στην νομική εκπρόσωπο της ηλικιωμένης εξήγησαν ότι οι τράπεζες λειτουργούν κανονικά και πω τα μέτρα αφορούν πολίτες που οι δουλειές ή επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί από την πανδημία.






Καταγγελία «φωτιά»: Εισπρακτικές εταιρείες συνεχίζουν να τηλεφωνούν σε πολίτες


Συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους οι εισπρακτικές εταιρείες παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και οι επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο.

Σύμφωνα με καταγγελία ιδιώτη στο documentonews.gr,εισπρακτικές εταιρείες εξακολουθούν να του τηλεφωνούν παρά τα όσα είχε εξαγγείλει ο υπουργός Άδωνης Γεωγιάδης ότι θα περιορίσουν τη δραστηριότητά τους. Ειδικότερα ο ίδιος δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα χθες Τρίτη 24 Μαρτίου. Το ένα από κινητό τηλέφωνο το οποίο από την αναζήτηση στο διαδίκτυο ανήκει σε δικηγορικό γραφείο το οποίο φέρεται να τηλεφωνεί για απαιτήσεις για λογαριασμό της ΔΕΗ. Το δεύτερο ήταν από ένα σταθερό τηλέφωνο το οποίο από την αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι ανήκει σε εισπρακτική εταιρεία που διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της Eurobank (Τα τηλέφωνα και των δύο εισπρακτικών εταιρειών είναι στη διάθεση του documentonews.gr). 

Με λίγα λόγια οι εισπρακτικές εταιρείες συνεχίζουν κανονικά να ενοχλούν τους πολίτες εν μέσω πανδημίας και ενώ ουσιαστικά όπως δήλωσε και ο αρμόδιος υπουργός η οικονομία έχει σταματήσει.

ΠΗΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates