.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ !!!




Ενώ μέσω κορονοϊού οι εισπρακτικές συνεχίζουν να τηλεφωνούν ανενόχλητες



Τα απειλητικού χαρακτήρα τηλεφωνήματα εξακολουθούν, μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, να πέφτουν βροχή ακόμη και σε βάρος εργαζομένων και μικρομεσαίων των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν. Η Πολιτεία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για τη δημόσια υγεία λόγω της πανδημίας του Covid-19, αλλά τα εισπρακτικά κοράκια αδιαφορούν προκλητικά.

Τη στιγμή που οι πολίτες είναι ανάστατοι από την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού και η κυβέρνηση αποφασίζει μέτρα, τόσο θεσμικά όσο και οικονομικά, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, οι εισπρακτικές εταιρίες, αντί να το βουλώσουν για λίγο, έχουν πολλαπλασιάσει τα συνεχή καθημερινά τους τηλέφωνα στους δανειολήπτες.

Σύμφωνα με καταγγελίες, τα τηλεφωνήματα από τις εισπρακτικές εταιρίες συνεχίζονται... κανονικά και επίμονα. Αν και χιλιάδες επιχειρήσεις αναστέλλουν τη λειτουργία τους ή περιορίζουν τις δραστηριότητές τους, τα «κοράκια» συνεχίζουν να κάνουν κλήσεις τρόμου σε μικρομεσαίους, εργαζομένους και πολίτες των οποίων το εισόδημα πλήττεται από τις ευρύτερες επιπτώσεις του ιού.


Την ώρα που γίνεται έκκληση να μείνει ο κόσμος στα σπίτια του για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού και κλείνουν εμπορικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, σύνορα και σχολεία, τα «κοράκια» αδιαφορούν ακόμη μια φορά και παρανομούν. Για αυτά δεν υπάρχουν νόμοι και εθνικό συμφέρον.

Εκκρεμές παραμένει και το ζήτημα της χορήγησης παράτασης στην ισχύ του προστατευτικού, από τους πλειστηριασμούς για τις πρώτες κατοικίες, πλαισίου το οποίο λήγει στα τέλη Απριλίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα απασχολεί τους αρμοδίους, οι οποίοι καλούνται άμεσα να αποφανθούν σχετικά.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates