.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ: ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ !!!

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
Δώρο Πάσχα θα δοθεί στους 108.000 δημοσίους υπαλλήλους-εργαζομένους στον κλάδο της υγείας παρότι έχει καταργηθεί .



Δυνατότητα καταβολής του δώρου Πάσχα σε μεταγενέστερο χρόνο, χωρίς κυρώσεις, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, παρουσιάζοντας το τρίτο πακέτο μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας το πρωί της Παρασκευής.

«Το Δώρο Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του. Θα καταβληθεί από όλες τις επιχειρήσεις, προς όλους τους εργαζόμενους», κατέστησε σαφές ο κ. Σταϊκούρας, εξηγώντας πως «λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες και αφού αφουγκραστήκαμε τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στην αγορά, δίνουμε τη δυνατότητα στους εργοδότες, η καταβολή του Δώρου Πάσχα να πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα, χωρίς κυρώσεις, ώστε να ανακουφίσουμε τις επιχειρήσεις από τις δυσμενείς συνέπειες του φαινομένου του κορονοϊού στη ρευστότητά τους, και το σημαντικότερο, να επιτύχουμε τη δίκαιη διασπορά του Δώρου Πάσχα στο σύνολο της οικονομίας και όχι μόνο σε κάποιες λίγες επιχειρήσεις και κλάδους που σήμερα δεν βρίσκονται σε αναγκαστικά περιοριστικά μέτρα λειτουργίας τους.

Δώρο Πάσχα για 108.000 εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας

Επιπλέον, 108.000 εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στο ΕΟΔΥ, καθώς και όσοι υπηρετούν στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα λάβουν Δώρο Πάσχα. Δώρο το οποίο έχει καταργηθεί στο Δημόσιο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates