.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ...ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ !!!


Τώρα, πέρα της πλάκας, αν τα εξαφάνισαν όντως κάποιοι πελάτες της συγκεκριμένης τράπεζας όπως αναφέρει το παρακάτω δημοσίευμα ή οι ίδιοι οι υπάλληλοι της τράπεζας, είναι ένα άλλο θέμα...


Τι μεταδίδει η fmvoice.gr :

Συνέβη και αυτό στην εποχή του κορωνοιού και του... Άδωνη.

Ο διευθυντής μιας τράπεζας στο κεντρικό σημείο της Αθήνας νόμιζε ότι είχε μια… φαεινή ιδέα. Θέλοντας να εμπνεύσει ασφάλεια στους πελάτες της τράπεζας τοποθέτησε σε σταντ δίπλα σε ΑΤΜ που βρίσκεται σε προφυλαγμένο χώρο (πρόκειται για κατάστημα που παρέχει πλήθος υπηρεσιών), αντισηπτικά.

Τα αντισηπτικά έμειναν στο κατάστημα μερικά μόνο λεπτά της ώρας. Όπως διαπιστώθηκε κάποιοι από τους πελάτες της τράπεζας παρόλο ότι μπήκαν σε προφυλαγμένο χώρο που συνήθως επιτηρείται από ένα άτομο και παρακολουθείται από τηλεοπτικές κάμερες , «σήκωσαν» τις συσκευασίες των αντισηπτικών.

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή όντως οι έλληνες έχουμε καταληφθεί από την υστερία του αντισηπτικού ή πως στην αγορά δεν υπάρχει συσκευασία ούτε για δείγμα για αυτό και οι πελάτες της τράπεζας φρόντισαν έστω και με αυτό τον τρόπο να κάνουν τις…προμήθειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates