.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η FOLLI FOLLIE: ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ !!!




Folli Follie: Οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών για τα σχέδια Κουτσολιούτσου και την αλλαγή διοίκησης

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών (ΕΕΕ) προκάλεσε η κίνηση του Δημήτρη Κουτσολιούτσου να ζητήσει την αντικατάσταση της σημερινής διοίκησης της Folli Follie με πρόσωπα της αρεσκείας του.

Ο κ. Γιάννης Κυριακόπουλος μιλώντας στο mononews.gr χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς και κάνει λόγο για κυνικότητα και πλήρη έλλειψη ντροπής από την πλευρά του ιδρυτή και βασικού μετόχου της Folli Follie αλλά και των υπαιτίων για το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο που ξέσπασε εντός της ΕΕ τα τελευταία χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο πρόεδρος της ΕΕΕ, η αντιπαραβολή της τελευταίας ανακοίνωσης του Δημήτρη Κουτσολιούτσου λίγο προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο της Folli, στην οποία δήλωνε πως θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές κατά των κερδοσκόπων και όσων συκοφαντούν την εταιρεία με τη σημερινή κίνηση να ζητήσει την αντικατάσταση μελών του διοικητικού συμβουλίου, «δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με θλίψη, για την κυνικότητα και την πλήρη έλλειψη ντροπής που διακατέχει τους υπαιτίους για το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο που ξέσπασε εντός της ΕΕ τα τελευταία χρόνια».

Ο κ. Κυριακόπουλος σπεύδει επίσης να υπογραμμίσει πως οι μικρομέτοχοι που εκπροσωπεί βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι όσον αφορά στην εξέλιξη των συζητήσεων με τους ομολογιούχους για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης για την πολύπαθη εταιρεία, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια αναλαμβάνει η διοίκηση. Και για αυτό το λόγο, όπως λέει, «τους αφήνουν -προς το παρόν- παγερά αδιάφορους οι όποιες ανακοινώσεις ενώ προσθέτει πως «όλες οι ανακοινώσεις, ακόμη και αυτών που εμπλέκονται στη διοίκηση και των βασικών μετόχων είναι παντελώς αναξιόπιστες».

Το μόνο που περιμένει πλέον ο κ. Κυριακόπουλος, είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Δικαιοσύνης, η οποία έχει αναλάβει να διερευνήσει την πολύκροτη υπόθεση και να αποδώσει ευθύνες. Στο σημείο αυτό, δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για την ταχύτητα που κινείται η Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Folli, λέγοντας πως έχει ενημερωθεί πως κανείς από τους φερόμενους ως υπαιτίους δεν έχει κληθεί ακόμη καταθέσει και να δηλώσει στον Ανακριτή όσα γνωρίζει.

Από την πλευρά της, η ΕΕΕ, συνεχίζει τις νομικές ενέργειες για να δικαιωθούν όσοι ζημιώθηκαν από τις πρακτικές της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Όπως λέει ο κ. Κυριακόπουλος, έχουν κατατεθεί όλες οι αγωγές, με το «πρώτο κύμα να έχει συζητηθεί» ενώ πως η επόμενη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων έχει οριστεί για τις αρχές Μαρτίου. Κλείνοντας, καλεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες, μετά την τοποθέτηση των δυο νέων μελών στην πολύπαθη εταιρεία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «απαιτούμε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πράξεις και όχι επικοινωνιακό χειρισμό».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates