.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΗΜΑ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ETAIΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & FUNDS

Πριν 3 εβδομάδες σας είπαμε ότι η νίκη μας θα είναι σαρωτική. Και με αυτή την βεβαιότητα, πριν 2 εβδομάδες, δημοσιεύσαμε την δημόσια ανοικτή πρόσκληση προς τα funds, που αγόρασαν από τις τράπεζες τα κόκκινα δάνεια των δανειοληπτών μας.

Φέραμε τα πάνω, κάτω.

Σε λίγες μόλις ημέρες, ο ίδιος υπουργός που σας έλεγε να πάτε στις τράπεζες και να ρυθμίσετε, επειδή, δήθεν, πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης και, τα ίδια ΜΜΕ που σας έστελναν, αντί στα δικαστήρια, στις τράπεζες, αποκαλώντας σας στρατηγικούς κακοπληρωτές, ήρθαν στα λόγια μας.

Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή για την μεγάλη ΥΠΕΡΒΑΣΗ.



Η στιγμή για την οποία δουλέψαμε, όλοι μαζί, ενωμένοι, επί 6 ολόκληρα χρόνια.
Ήρθε η ώρα, το δίκιο που μας αναγνωρίζουν τα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας, να γίνει νόμος και πράξη, οδηγώντας, τράπεζες και funds, να αποδεχθούν τα κουρέματα των δανείων και των καρτών μας και να ρυθμίσουν τα νέα, κουρεμένα υπόλοιπα, με όρους βιωσιμότητας. 

Ήρθε η ώρα να αποδεχθούν και να υιοθετήσουν, την δημόσια, ανοικτή πρόσκληση της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ !!!

Μην πάτε μόνοι σας σε τράπεζες, funds και εταιρείες διαχείρισης. Θα πάθετε, ότι παθαίνουν καθημερινά, όσοι πίστεψαν στις καλές προθέσεις τους. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και την δύναμη συλλογικής διαπραγμάτευσης για να το επιβάλλουμε.

Η ισχύς, μόνον εν τη ενώσει !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates