.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ !!! ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ & ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Φωνάζει, πάντα, ο κλέφτης !!!

Ο κλέφτης που ανακάλυψε τον μύθο του ΗΘΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ και του ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ, προκειμένου, έτσι, να καλύψει τον κίνδυνο της ανηθικότητας, στον οποίο τον εξέθεσε η απληστία του, όταν, ενεργώντας ο ίδιος ως ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΚΑΚΟΠΙΣΤΩΤΗΣ, καταλήστεψε όλους τους δανειολήπτες, ενήμερους και κόκκινους.

Σταματήστε, λοιπόν, οι δανειολήπτες, ενήμεροι και κόκκινοι, να τρώγεστε μεταξύ σας.
Είστε, και οι δυο κατηγορίες, θύματα των ίδιων μεθοδεύσεων της εγκληματικής οργάνωσης των κατσαπλιάδων πολυτελείας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Που με το καλοσιδερωμένο λευκό τους κολάρο, πίστεψαν ότι, επειδή εξαγόρασαν το πολιτικό σύστημα, θα εξασφάλιζαν την ισόβια ασυλία τους, για να φορτώσουν τα κλεμμένα τα δικά σας, στα παιδιά σας, μετά στα εγγόνια σας, στα δισέγγονα, κοκ, προκειμένου, έτσι, να εξασφαλίσουν την, χωρίς κόπο, αλλά με πολύ τρόπο, επιβίωση των άχρηστων γόνων τους, των γόνων των γόνων τους, κοκ. 


Για να καταφέρουν, έτσι, να διαιωνίσουν την συστημική σταθερότητα της κυριαρχίας του άθλιου είδους τους, που φτιάχνεται μόνο με κόκα, καυλώνει μόνο με βίζιτες και σκοτώνει, με τέρμα τα γκάζια, τα παιδιά των κοινών θνητών, στους δρόμους όλης της χώρας. 


  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates