.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ, ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ 13ΑΡΙ !!!



ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΛΑΦΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥΣ


Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Όταν έχεις μπροστά σου ολόκληρο τον απολογισμό των μνημονίων, αντιλαμβάνεσαι, ότι, ένα οικονομικό έγκλημα αυτού του μεγέθους και της διάρθρωσης, δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να ήταν αποτέλεσμα λαθών, παραλείψεων, εσφαλμένων οικονομικών πολιτικών, λάθος πολλαπλασιαστών, φαρμάκων, κλπ.


Ακόμη και στο ΠΡΟ-ΠΟ, το μηδέν, πετυχαίνεται το ίδιο δύσκολα με το 13άρι !!!

Με το δελτίο, λοιπόν, του μνημονίου στο μηδέν, καθίσταται ηλίου φαεινότερο πως, ότι έγινε, έγινε ενσυνείδητα, με σχέδιο και πρόθεση, δλδ με δόλο και με πρόδηλο τον στόχο της οριζόντιας ισοπέδωσης της χώρας. Σε όλα τα επίπεδα, στο σύνολο των κλάδων της οικονομίας και του παραγωγικού ιστού, σε ολόκληρο το κοινωνικό φάσμα.

Με το χειρότερο όλων να είναι, ότι, με το ΠΡΟ-ΠΟ των μνημονίων στο μηδέν, δεν καταφέραμε ούτε να μηδενίσουμε τον λογαριασμό, αφού, το πρωτογενές δημοσιονομικό αποτέλεσμα της περιόδου, παραμένει ακόμη αρνητικό.

Δλδ έχει και πιο κάτω.


Και, οι Έλληνες, συνεχίζουμε να βαδίζουμε ταπί και ψύχραιμοι στο πιο κάτω, εμπιστευόμενοι το μέλλον μας στους ίδιους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του μνημονιακού ολοκαυτώματος, που αντί να έχουν προ πολλού παραπεμφθεί στην Χάγη και να σαπίζουν σήμερα σε κάποιες φυλακές, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, επικαλούμενοι την ασυλία που τους παρέχει η ψήφος μας.

Προφανώς, φταίμε εμείς, που ίσως δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο, επειδή, απλά, δεν το διεκδικήσαμε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates