.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ FUNDS !!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ EUROSTAT, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΣΤΑ 3 ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Αποκορύφωμα όλων αυτών που θα έρθουν για όλους τους οφειλέτες ο νέος πτωχευτικός, που θα συγκεντρώνει όλες τις οφειλές των φυσικών προσώπων( προς Τράπεζες, Εφορία, Ασφ.Ταμεία,ΔΕΚΟ) και θα οδηγεί είτε σε ρύθμιση(όπως θα θέλουν εκείνοι) είτε σε άμεση ρευστοποίηση κινητής και ακίνητης περιουσίας των οφειλετών !!!
Η βόμβα του ιδιωτικού χρέους θα σκάσει στην Ελλάδα με απρόβλεπτες τις συνέπειες !!!



Πουλάνε τους οφειλέτες λογαριασμών της ΔΕΗ !!!

Στο… σφυρί βγάζει η ΔΕΗ πελάτες της που δεν έχουν πληρώσει ληξιπρόθεσμες οφειλές από κατανάλωση ρεύματος, σε πρώτη φάση ύψους 1,5 δισ. ευρώ, με στόχο να εισπραχθούν 350 με 400 εκατ. ευρώ μετρητά. Από τα δύο πακέτα που θα τιτλοποιηθούν το πρώτο αφορά ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 60 ημερών και το δεύτερο 90 ημερών. 

Τις εκδόσεις έχουν αναλάβει η Deutsche Bank και η Finacity Corporation. Παράλληλα, η ΔΕΗ «τρέχει» πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών με χαμηλότερα ποσοστά προκαταβολής και ήδη τους πρώτους τρεις μήνες εφαρμογής του περίπου 110.000 οφειλέτες ρύθμισαν απλήρωτους λογαριασμούς ύψους 155 εκατ. ευρώ. 

Κάτι που σημαίνει ότι οι οφειλέτες κάθε άλλο παρά κακοπληρωτές είναι, όταν ξέρουν ότι μπορεί η ΔΕΗ να τους κόψει το ρεύμα και να μείνουν στο σκοτάδι γιατί δεν έχουν λεφτά να το πληρώσουν. Να σημειωθεί ότι το ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων στη ΔΕΗ φτάνει στα 2,7 δισ. ευρώ. 

Το ερώτημα που μπαίνει και πρέπει να απαντηθεί από τη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι ποια ήταν η πορεία των απλήρωτων λογαριασμών από το 2010, όταν κατέρρευσε η οικονομία και μπήκαμε στα Μνημόνια, μέχρι και σήμερα. 

Περιμένουμε την απάντησή σας, κύριε διοικητή της ΔΕΗ.

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates