.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

VIVA WALLET: ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΣΕ 23 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ !!!

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ
Ενώ θέλει να αποκτήσει και τραπεζική άδεια.



Χρηματοδότηση που ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η Viva Wallet, έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με σειρά υποψήφιων επενδυτών (Αμερικανών και Ευρωπαίων) και επενδυτικών σχημάτων.

Τα κονδύλια αυτά θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική εταιρεία fintech για να «τρέξει» τα πλάνα επέκτασης που έχει καταρτίσει σε 23 ευρωπαϊκές χώρες αλλά και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού σε Αθήνα και εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι η Viva Wallet προς το παρόν διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Βρυξέλλες και Βουκουρέστι ενώ δραστηριότητα σε 14 χώρες της Ευρώπης.

Η νέα κίνηση αποτελεί τον τρίτο γύρο χρηματοδότησης της ελληνικής fintech εταιρείας, η οποία, όπως είχε γράψει το Banks.com.gr ενδιαφέρεται να αποκτήσει τραπεζική άδεια.

Βάσει του deal ο επενδυτής θα εξαγοράσει, ένα μικρό ποσοστό, καταβάλλοντας τίμημα 15 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια θα καλύψει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 60 εκατ. ευρώ, γεγονός που θα του επιτρέψει να αποκτήσει το 25% της Viva Wallet Συμμετοχών.

Το νέο γύρο χρηματοδότησης οργάνωσε η Jefferies International Ltd, θυγατρική του αμερικανικού επενδυτικού ομίλου Jefferies Financial Group, που ειδικεύεται σε επενδυτικές δραστηριότητες υψηλού επίπεδου.'

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates