.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ FOLLI FOLLIE: ΓΙΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΙ & ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ 16 ΑΤΟΜΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Την άσκηση νέων ποινικών διώξεων, σε βαθμό κακουργήματος, για την υπόθεση της Folli Follie, παρήγγειλε με έγγραφό του ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης.



Η δίωξη στρέφεται κατά 16 συνολικά προσώπων, μεταξύ των οποίων και μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, και αφορά τα αδικήματα της διεύθυνσης, συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της πλαστογραφίας και της χειραγώγησης.

Για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης ζητείται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, του γιου του Τζώρτζη καθώς και σε ακόμα 4 πρόσωπα-στελέχη και υπαλλήλους της εταιρείας.

Για κακουργηματική πλαστογραφία διώκονται 6 άτομα-στελέχη και υπάλληλοι της εταιρείας.

Για ηθική αυτουργία στην πλαστογραφία διώκονται ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Για χειραγώγηση διώκονται 13 πρόσωπα. Πατέρας, γιος αλλά και η σύζυγος Κατερίνα Κουτσολιούτσου. Επιπλέον όλα τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, την περίοδο 2016-2017.

Η επίδικη περίοδος είναι από το 2009 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του Τζ. Κουτσολιούτσου από τον Δ. Βαλαχή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο κ. Κουτσολιούτσος υπέβαλε την παραίτησή του από το ΔΣ της εταιρείας, η οποία και έγινε αποδεκτή.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates