.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Κάνουν... πάρτι οι συμβολαιογράφοι

Δουλειές με τη… σέσουλα προσφέρουν στη συμπαθή επαγγελματική κατηγορία των συμβολαιογράφων οι τράπεζες, το Δημόσιο και λοιπές… δυνάμεις, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που βρίσκονται στο φόρτε τους.

Κάθε εβδομάδα, προστίθενται και νέοι πλειστηριασμοί με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός τους να φθάνει -αισίως μέχρι την Τρίτη- τις 54.231 εκ των οποίων οι 1.985 να έχουν προγραμματισθεί για την τρέχουσα εβδομάδα. Αν έχετε απορία για την άλλη εβδομάδα θα σας την λύσω: Υπάρχει λίγο κράτει -εξ αιτίας των αργιών και όχι για τίποτα άλλο-, με τη διεξαγωγή μόνο 43 πλειστηριασμών. Πάντως, για να καταλάβετε τη ζέση με την οποία έχουν πάρει οι τράπεζες την υπόθεση, σημειώνω ότι ο τελευταίος πλειστηριασμός για το 2019 έχει προγραμματιστεί για τις 27 Δεκεμβρίου, ενώ ο πρώτος για το 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Σε ότι αφορά το μέλλον, αυτό προβλέπεται… λαμπρό, δεδομένου ότι η εφαρμογή του σχεδίου «Ηρακλής», όπως λένε οι καλώς γνωρίζοντες, θα προσθέσει και νέα… πραμάτεια.


Οι ανατροπές των πλειστηριασμών

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να παρακολουθείς την ημερήσια διάταξη των πλειστηριασμών γιατί υπάρχουν και ανατροπές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, για παράδειγμα, στο σχετικό πίνακα βρισκόταν η εκτυπωτική μονάδα IRIS. Την έψαξα ξανά προχθές, Τρίτη και δεν υπήρχε. Όπως και ακίνητο γνωστού χρηματιστή, το άστρο του οποίου έλαμψε την πρώτη δεκαετία αυτού του αιώνα. Προφανώς, κάποιοι παρενέβησαν και εξασφάλισαν προσωρινές διαταγές αναστολών μέσω δικαστηρίων. Αντιθέτως, δεν γλιτώνουν το «σφυρί» ορισμένων εκ των ακινήτων τους δύο γνωστοί εκδότες: Ο Σταύρος Ψυχάρης και ο Αντώνης Λυμπέρης.

Όχι δεν χάνουν τα σπίτια τους, κάποια ακίνητα αποχωρίζονται από το real estate, στο οποίο είχαν επιδοθεί στις καλές (για αυτούς) εποχές…



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates