.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΣΧΕΔΙΟ ΗΡΑΚΛΗΣ: Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ 4ης ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!


Πέρασε στα ψιλά των πρωτοσέλιδων του συστημικού, τραπεζοδίαιτου τύπου, που επιδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό για να ταϊζει σανό τους Έλληνες.....

Μεγάλη μπίζνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ !!!

5 Δις θα κοστίσουν μόνον οι τιτλοποιήσεις των εμπράγματων εξασφαλίσεων 36 Δις κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών.

Δλδ 14% !!!

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ !!!

Ας υπολογίσει λοιπόν ο κάθε Φορολογούμενος, που θα ανακεφαλαιοποιήσει, για 4η φορά με τον ΗΡΑΚΛΗ, το χρεοκοπημένο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, τι μεροκάματα θα μοιράσει μια προμήθεια ακόμη και της τάξης του 1ο/οο, στους νταραβεριτζήδες που θα κόψουν και θα μοιράσουν τα χαρτιά.

Και ας καταλάβει, επιτέλους, ο κάθε νοήμων Έλληνας, με πρώτους τους Εισαγγελείς και τους Δικαστές, γιατί επινοήθηκε ο μύθος του ηθικού κινδύνου και η απόρριψη κάθε πρότασης για την προσφορά των κόκκινων δανείων στους ίδιους τους δανειολήπτες, ακόμη και σε διπλάσια τιμήματα από τα αντίστοιχα των πωλήσεων στα funds ή/και του κόστους των τιτλοποιήσεων στους Ηρακλήδες.

Πρόκειται για την πιο καραμπινάτη περίπτωση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ !!!

Με την ζημία να προσδιορίζεται, πριν ακόμη ξεκινήσουν οι άθλοι του ΗΡΑΚΛΗ, σε 5 Δις, δλδ στο 50% της σημερινής κεφαλαιοποίησης των 4 χρεοκοπημένων συστημικών τραπεζών στο ΧΑ.

Σκέψου τι σούχουν για μετά τους άθλους !!!

Με την Πολιτεία, βεβαίως-βεβαίως, να έχει φροντίσει, δια της κατάργησης του αυτεπάγγελτου στο 390 ΠΚ, να ευνουχίσει την Δικαιοσύνη, προκειμένου, έτσι, να εξασφαλίσει την ασυλία των νταραβεριτζήδων που θα ζήσουν τον πλουσιοπάροχο μύθο του κόκκινου δανείου στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι, οι Έλληνες, θα μείνουμε στην παγκόσμια οικονομική ιστορία, ως οι χρήσιμοι ηλίθιοι του τραπεζικού συστήματος, που ανακαλύψαμε την ανάπτυξη δια των πλειστηριασμών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates