.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ: ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΥΑΛΙΑ VR...ΣΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΑΛΑ
Το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της Ρωσίας επικαλείται έρευνα σύμφωνα με την οποία υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στη συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται η αγελάδα και στην απόδοσή της όσον αφορά το γάλα !!!



Σε άλλο επίπεδο πήγαν οι Ρώσοι τις προσπάθειες να μεγιστοποιήσουν τις ποσότητες γάλακτος από τις αγελάδες καθώς δοκίμασαν να βάλουν γυαλιά VR στα ζώα προκειμένου έτσι να μειώσουν τα επίπεδα στο άγχος τους.

Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που χρησιμοποιήθηκαν στις αγελάδες της εταιρείας RusMoloko στα περίχωρα της Μόσχας ήταν ειδικά κατασκευασμένες προκειμένου να ταιριάζουν στα κεφάλια των ζώων.

Όσο για τις εικόνες που έβλεπαν οι αγελάδες ήταν «ένα μοναδικό πρόγραμμα προσομοίωσης ενός ανθισμένου αγρού».

Το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της Ρωσίας επικαλέστηκε για το πείραμα έρευνα σύμφωνα με την οποία υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην συναισθηματική κατάσταση που βρίσκεται η αγελάδα και στην απόδοσή της όσον αφορά το γάλα.

Τα αρχικά τεστ έδειξαν, σύμφωνα με το υπουργείο, «μια βελτίωση στη συναισθηματική κατάσταση του κοπαδιού».

«Στοιχεία από φάρμες σε διάφορα σημεία της χώρας έχουν δείξει ότι σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα η ποιότητα και ορισμένες φορές και η ποιότητα του γάλακτος αυξάνεται σημαντικά» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος ελπίζουν ότι το πρόγραμμα θα μπορέσει να επέκταθεί αν τα θετικά αποτελέσματα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates