.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

FUNDS ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ...ΙΣΠΑΝΙΑΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Πλησιάζει η έκρηξη

Τα εξώδικα, όπως και οι πλειστηριασμοί ήδη σας έχω ενημερώσει, πληθαίνουν από βδομάδα σε βδομάδα και δεν είναι μακριά η στιγμή για να ξεσπάσει κοινωνική έκρηξη.

Όταν μάλιστα υπάρχουν εκπρόσωποι των funds που ανέλαβαν τα Κόκκινα Δάνεια των τραπεζών, οι οποίοι επαίρονται ότι γνωρίζουν καλά τη «δουλειά», έχοντας εμπειρία από τη διαχείριση παρόμοιων καταστάσεων στην Ιταλία και στην Ισπανία, καταλαβαίνετε που το πάνε. Ναι, την Ισπανία φέρνουν ως παράδειγμα! 



Ενδεχομένως θα θυμάστε ότι η συντηρητική κυβέρνηση Ραχόι «έπεσε», διότι εισπρακτικές εταιρίες εφορμούσαν στα σπίτια υπερδανεισμένων πολιτών και τους πέταγαν έξω. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που οι πάμπτωχοι υπερδανεισμένοι έπεφταν από τα μπαλκόνια, μη αντέχοντας το ξεσπίτωμα. Στην Ισπανία το επιχείρημα ήταν ότι πρέπει οι τράπεζες να «ανασάνουν» για να χρηματοδοτήσουν την… ανάπτυξη.

Ας τολμήσουν να κάνουν στην Ελλάδα, σήμερα, ότι έκαναν στην Ισπανία το 2012!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates