.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: FUNDS+ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Στο χορό των πλειστηριασμών ακινήτων μπαίνουν οι εταιρείες διαχείρισης, οι οποίες εμφανίζονται ως επισπεύδοντες σε μεγάλο αριθμό εταιρειών πλειστηριασμών που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμαςe-auction, με βάση τα οποία οι εταιρείες διαχείρισης συναγωνίζονται τις τράπεζες, προγραμματίζοντας δεκάδες πλειστηριασμούς ακινήτων για λογαριασμό είτε των ίδιων των τραπεζών είτε των funds που έχουν αγοράσει κόκκινα δάνεια.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων αναμένεται να επιταχυνθούν το προσεχές διάστημα από τις τράπεζες με τη στήριξη και των εταιρειών διαχείρισης, στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον στόχο του έτους, που για το σύνολο του 2019 προβλέπει 25.000 – 30.000 πλειστηριασμούς ακινήτων. Να σημειωθεί ότι οι πλειστηριασμοί, που ουσιαστικά ενεργοποιήθηκαν από τις αρχές του 2018, ανήλθαν την προηγούμενη χρονιά σε 22.447, ενώ για το τέταρτο τρίμηνο του 2019 είναι προγραμματισμένοι να γίνουν 6.425 πλειστηριασμοί.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates