.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η Ε.Ε.Ε. !!!


2 σχόλια :

  1. Ο μεν Παπαγγελόπουλος λέει για τον Εισαγγελέα Αγγελή που αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία από τους Ευρωπαίους συναδέλφους του λέγοντας πως μπορεί μόνο με δικαστική συνδρομή, δηλαδή τον κατηγορεί ότι δεν ενέργησε αυτεπάγγελτα !!! για κακουργήματα που έλαβε γνώση !!!, έτσι ακριβώς το λέει : ‘’Ο Εισαγγελέας δύναται και οφείλει να ενεργήσει αυτεπάγγελτα όταν λάβει γνώση’’ !!!. Εδώ τώρα φαίνεται με την μετατροπή σε μόνο κατ έγκληση των άρθρων 5 παρ 2 και 6 παρ 1 του ΚΠοινΔ, να παράγεται μία συνολική ελάφρυνση και απαλλαγή των Εισαγγελέων, μοιάζει δε σαν να το ζήτησαν αυτοί οι ίδιοι για να ξεφορτωθούν τις πιέσεις και τις απειλές και τον κίνδυνο από τους κακούργους, εξ αντικειμένου των τελευταίων, και, τα κακουργήματα και των πολιτικών σε βάρος του δημοσίου, ας τα εγκαλέσουν οι πολίτες όταν και αν τα αντιληφθούν και οι κακούργοι να μην έχουν απέναντί τους εισαγγελείς που παρουσιάζουν αντίσταση, αλλά πολίτες που θα εκβιάσουν και θα εξαγοράσουν εν τέλει για παραίτηση από την έγκληση του κακούργου. Η τροποποίηση να μη διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα το κακούργημα αλλά μόνο κατ έγκληση ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΤΑΓΩΝΙΚΗ ΡΙΖΑ. Γιάννης Αννουσάκης 11.11.19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δημόσια διαβούλευση τέθηκε την 14.10.19 για 4 ημέρες σε ένα Δεδομένης της σπουδαιότητας «Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα, Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και συναφείς διατάξεις».
    Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, σας καλώ να συμμετάσχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις.
    Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 18.10.2019 και ώρα 10:00.
    O Yπουργός Δικαιοσύνης
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
    4 ημέρες ποιος και τι να προλάβει να δει και να διαβουλευτεί !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates