.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Θέμα χρόνου να σκάσει η βραδυφλεγής βόμβα του ιδιωτικού χρέους με απρόβλεπτες συνέπειες...


Τι γράφει η fmvoice.gr :
Ενώπιον δύσκολων καταστάσεων θα βρεθεί η κυβέρνηση κατά τους επόμενους μήνες, αν οι τράπεζες προχωρήσουν στην υλοποίηση της δέσμευσή τους προς στους θεσμούς ότι από τούδε και στο εξής θα «τρίξουν τα δόντια» προς τους κακοπληρωτές δανειολήπτες και θα επισπεύσουν τους πλειστηριασμούς.

Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν όντως οι τράπεζες έβαζαν στόχο τους μπαταχτσήδες, αλλά ήδη άρχισαν να εκφράζονται φόβοι ότι η μπάλα θα πάρει δίκαιους και άδικους. Θα βγουν δηλαδή στο σφυρί και περιουσιακά στοιχεία οικογενειών και ανθρώπων που λόγω της συγκυρίας των τελευταίων χρόνων δεν έχουν «στον ήλιο μοίρα».

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και στις αναρτήσεις των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών: Θα διαπιστώσει, ότι βγαίνουν προς πώληση από τις τράπεζες και περιουσιακά στοιχεία χαμηλής αξίας , ακόμα και κάτω των 30.000 ευρώ.


Μέχρι τώρα εκτός μερικών κινητοποιήσεων δυνάμεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο συγκεκριμένο πεδίο δεν υπήρχαν οργανωμένες αντιδράσεις, αυτό όμως δεν αποκλείει αν το θέμα πάρει διαστάσεις να γεννηθεί ένα αυτόνομο κίνημα.

Τότε να δούμε τις θα πράξει η κυβέρνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates