.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 !!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ "ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ" ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ...
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;



Θαύμα, θαύμα: Εγκρίνονται οι προϋπολογισμοί λόγω προσφυγικού


Εμπρός στα χνάρια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο πατάει η ΝΔ - Να το γράψω πιο λαϊκά; Εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος - Δεν έχετε καταλάβει ποιο είναι το καταπληκτικό σχέδιο της κυβέρνησης για να μπει φρένο στις μεταναστευτικές ροές;

ΟΚ, αφού δεν το έχετε αντιληφθεί σας το καταθέτω:

Θα κρατάμε εδώ στην Ελλάδα τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που αρνείται να πάρει η Ευρώπη και η κυβέρνηση της ΝΔ θα μοιράζει επιδόματα στον ελληνικό λαό και εισοδήματα αλληλεγγύης, όπως ακριβώς έκανε κι ο Τσίπρας.

Σπουδαίο το σχέδιο Μητσοτάκη. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί;

Επειδή οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να επωμιστούν το πρόβλημα, θα γίνει η Ελλάδα... "Σπιναλόγκα" και για να μην φωνάζουμε, οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι θα εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς και τα επιδόματα.

Και κοίτα να δεις σύμπτωση: την ίδια μέρα που ανακοινώνονται τα μέτρα για μεταναστευτικό, την ίδια μέρα εγκρίνεται ο προϋπολογισμός του 2020 από Κομισιόν - Θαύμα θαύμα!!! Ωραιότατα.


Οι Τούρκοι θα φέρνουν πρόσφυγες / μετανάστες κι εμείς θα παίρνουμε περισσότερα επιδόματα και βοηθήματα για να μην είμαστε στα όρια της απόλυτης φτώχειας.

Κερδάμε αδέρφια!!!

Καταπληκτική η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ, μόνο που είναι καρμπόν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει... Λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates