.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΓΟΥΟΡΕΝ ΜΠΑΦΕΤ: ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ 128 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ...ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!


Σε επίπεδα ρεκόρ η ρευστότητα της εταιρείας του και οι αναλυτές ψάχνουν να βρουν γιατί δεν τα ξοδεύει...

Στα 128 δισ. δολάρια εκτιμάται το ποσό που διαθέτει σε μετρητά ο Γουόρεν Μπάφετ και οι αναλυτές δεν μπορούν να... καταλάβουν γιατί δεν τα ξοδεύει.

Σύμφωνα με το CNBC, τα έσοδα της Berkshire Hathaway ανακοινώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και η Wall Street στέκεται σε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, τη μεγάλη ρευστότητα που διατηρεί η εταιρεία του Γουόρεν Μπάφετ.

Συγκεκριμένα, κατά το γ΄τρίμηνο του 2019, η ρευστότητα της εταιρείας υπολογίζεται στο ποσό «ρεκόρ» των 128,2 δισ. δολαρίων και η απροθυμία της να τα... ξοδέψει δημιουργεί ερωτηματικά στους αναλυτές, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η εταιρεία παρουσίασε αύξηση εσόδων από τα 122,4 δισ. δολάρια, του προηγούμενου τριμήνου.

Χωρίς ξεκάθαρη απάντηση στο «γιατί» η Berkshire συγκεντρώνει μεγάλη ποσότητα μετρητών, οι αναλυτές αναρωτιούνται γιατί δεν αγοράζει μετοχές, αν και όπως αναφέρεται ο Γουόρεν Μπάφετ έχει δείξει πως αποφεύγει να εξαγοράσει μεγάλα ποσοστά μετοχών της Berkshire Hathaway που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αποφεύγει τις μετοχές γενικότερα, τα τελευταία χρόνια – και ακόμα περισσότερο τους τελευταίουν μήνες – έχει δείξει ενδιαφέρον για μετοχές της Apple, της Bank of America, της Coca-Cola, της Wells Fargo, της American Express και της Kraft Heinz.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates