.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

(BINTEO) ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!



Τζάμπα ξενύχτι χθες στον ΑΝΤ1 ....

Όχι μόνο δεν βγήκε είδηση ή κάποια νέα αποκάλυψη, αλλά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσπάθησε να μας κάνει να ξεχάσουμε και αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

Ξαφνικά λοιπόν, μετά από 9 μήνες, θυμήθηκε να καταγγείλει ότι δεν ζητήθηκε δικαστική συνδρομή, σχετικά με τον λογαριασμό του πολιτικού προσώπου που εντοπίστηκε με κάποια πολλά εκατομμύρια στην Ελβετία. Και, μάλιστα, ζήτησε να ανοίξουν και τα κινητά, γιατί, είπε, θα γελάσουμε.

Ας ανοίξουν λοιπόν τα κινητά, να γελάσουμε !!!

Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες, ποιος έστειλε από το ΜΑΞΙΜΟΥ, τον Ιανουάριο 2019, ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου "ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;;;", το SMS με το οποίο αιτιολογούσε, με μια πρωτοφανή δικολαβική τεκμηρίωση, την αδράνεια της Κυβέρνησης και της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο ζήτημα του αιτήματος της δικαστικής συνδρομής, λέγοντάς μας, λίγο-πολύ, ότι δεν ήταν απαραίτητη, επειδή το όλο ζήτημα είχε δήθεν λυθεί ..... νομολογιακά....

Το βίντεο της εκπομπής είναι καταπέλτης!!!





Ακόμη και ο πιο καλόπιστος τηλεθεατής αντιλαμβάνεται ότι υπήρξε πολιτική βούληση και μεθόδευση για να μην ζητηθεί η συγκεκριμένη αυτή δικαστική συνδρομή. Και ότι κάποιοι έδωσαν μάχες για να αποπροσανατολίσουν και να καθυστερήσουν την έρευνα, με σκοπό το κουκούλωμα των όποιων ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων.

Το ποιοι, το πως και το γιατί, θα τα αναλύσει κάποια στιγμή ο ιστορικός του μέλλοντος. Ειδικά αν ανοίξουν κάποτε τα κινητά και αποκαλυφθεί ότι ίσως να υπήρξε και deal, οπότε το γέλιο θα γυρίσει σε κλάμα. 

Εν τω μεταξύ, όμως, όσοι θέλετε να μάθετε ποιος ήταν ο αποστολέας του SMS, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε το Νίκο Νικολόπουλο. Αυτός δεν πρόκειται να στρίψει δια του αρραβώνος, περιμένοντας να ανοίξουν κάποια μέρα τα κινητά. 



      









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates