.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΘΩΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ+ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛ !!!

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΝΟΜΑ...ΠΑΡΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...ΜΕ ΑΕΡΑ !!!
Την ίδια ώρα εσύ συνεχίζεις να πληρώνεις με "αίμα" μνημόνια+ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών !!!





Τι γράφει το capital.gr :

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης ο οποίος κατηγορούνταν για "επισφαλή" δάνεια που είχε λάβει ο οργανισμός από την Alpha Bank ύψους 44,7 εκατ. ευρώ. Το δικαστήριο μετά από πολύμηνη διαδικασία αθώωσε τόσο τον εκδότη όσο και τα 10 στελέχη της Alpha Bank οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες σχετικά με τη χορήγηση δανείων στον ΔΟΛ χωρίς τις κατάλληλες εγγυήσεις.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ένα σύντομο σκεπτικό από έδρας σύμφωνα με το οποίο δεν υπήρξε καμία παράβαση κανόνα επιμέλειας κατά τη διαχείριση των δανείων. Παράλληλα, το Δικαστήριο επισήμανε πως η χορήγησή τους ήταν σύμφωνη με όσα ορίζονται από την Τράπεζα της Ελλάδος και τους εσωτερικούς κανόνες της τράπεζας.


Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε και το γεγονός, σύμφωνα με την απόφαση, πως σημαντικό μέρος της οφειλής έχει καλυφθεί αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης της ακίνητης περιουσίας του πρώην εκδότη με αποτέλεσμα η ζημία της τράπεζας να καθίσταται αβέβαιη.

Απαλλακτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates