.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΣτΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, INTRUM & AFS !!!



Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση της Τράπεζας Πειραιώς για αναστολή της αποχής των δικηγόρων

Με την υπ’ αριθ. Ν267/2019 απόφαση του Τμήματος Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίφθηκε η αίτηση, με την οποία η Τράπεζα Πειραιώς, ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για στοχευμένη αποχή των δικηγόρων Αθηνών από την εκδίκαση υποθέσεων με διαδίκους την Τράπεζα Πειραιώς, την εταιρία INTRUM HELLAS και την εταιρεία AFS AE για το χρονικό διάστημα από 16.9.2019 έως 30.9.2019.

Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση του αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των δικηγόρων, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις τράπεζες με εμφαινόμενο, ψευδεπίγραφο καθεστώς αμοιβής με ΤΠΥ, ενώ η αληθής νομική φύση της απασχόλησής τους είναι αυτή της σύμβασης έμμισθης εντολής με πάγια αντιμισθία.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και σύσσωμο το δικηγορικό σώμα, με ενότητα και ομοψυχία, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πιο αδύναμων συναδέλφων και θα υπερασπίζεται σθεναρά και ανυποχώρητα τη νομιμότητα κατά την παροχή των υπηρεσιών των δικηγόρων, ανεξαρτήτως του φορέα απασχόλησης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates