.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΩΝΙΑ & ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ;;;



Τι γράφει το ereportaz.gr:

H αγωνία του κ. υπουργού!


Υπουργός της κυβέρνησης με ανοικτή, όπως μαθαίνω, υπόθεση η οποία κάνει «τζιζ» με, όχι μία αλλά δύο, αναφορές του στις εισαγγελικές Αρχές ζήτησε να κλείσει ο έλεγχος που πραγματοποιείται από τις φορολογικές Αρχές. Μεγάλο του «όπλο» η αρχειοθέτηση του καυτού φακέλου από άλλη υπηρεσία της εισαγγελίας.

Μάλιστα στην απόγνωση του ο κ. υπουργός, ο οποίος ήδη έχει κατορθώσει να εισπράξει την δυσαρέσκεια του Μαξίμου, είχε αποτανθεί (όπως μου λέει έγκυρη «πηγή) σε πρώην κυβερνητικό στέλεχος το οποίο (παραδόξως) τον διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε δεξιά!

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς έχει να κάνει με εμβάσματα τα οποία έμπαιναν και έβγαιναν στον τραπεζικό λογαριασμό του συγκεκριμένου κυβερνητικού στελέχους. Το παράδοξο της υπόθεσης μάλιστα μαθαίνω ότι είναι το γεγονός πως οι ελεγκτικές Αρχές ουδέποτε προθυμοποιήθηκαν να ελέγξουν την προέλευση των συγκεκριμένων εμβασμάτων.

Η εισαγγελία απλά καλύφθηκε από το γεγονός ότι οι κινήσεις του τραπεζικού του λογαριασμού δικαιολογούνταν από τα εισοδήματα τα οποία δήλωνε στο Πόθεν Έσχες. Τα πράγματα απ΄ότι φαίνεται πάντως έχουν σοβαρέψει μιας και η υπόθεση δείχνει να έχει πολύ ζουμί…


ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates