.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΕΝΟΧΟΙ 7...ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΖΗΜΙΑ 4.000.000€ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
Σε όλους τους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ στην έφεση τους δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Σημειωτέον αφορά τη πρώτη δίκη του σκανδάλου των θαλασσοδανείων της Συνεταιριστικής Λέσβου. Ακολουθούν ακόμη 2 με δεκάδες κατηγορουμένους...




Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών ο καθένας καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου και ένας επιχειρηματίας για θαλασσοδάνειο ύψους περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση το Δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης 2 έως 3 ετών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας. Σε όλους τους καταδικασθέντες σύμφωνα με τα nealesvou.gr, αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ στην έφεση τους δόθηκε ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Αντίθετα αθώοι κρίθηκαν ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας, η σύζυγος του δανειολήπτη καθώς και ένας υπάλληλος της τράπεζας που εργαζόταν στο γραφείο συμψηφισμών.

Ο συνήγορος του τελευταίου, γνωστός ποινικολόγος των Αθηνών Πέτρος Πανταζής δήλωσε στο directnews.gr «Μετά από μία ουσιαστική και κοπιώδη ακροαματική διαδικασία ενός έτους, αποκαταστάθηκε μία αδικία. Ένας απλός υπάλληλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας, χωρίς διαχειριστικές εξουσίες, υποχρεωμένος εκ της υπηρεσίας του να εκτελεί τις εντολές των ανωτέρων του, κατηγορήθηκε αδίκως, παραπέμφθηκε και ταλαιπωρήθηκε. Πάντοτε όμως στο τέλος η Δικαιοσύνη αποδίδεται.»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates